Ceyduygu Semaomer Hangi renk kanaman oldu. Ayni seyi bende yasadim benim gebeligimin basindan beri agrilarim var 5 haftalikken 3 gün oldu pembe renk doktor normal dedi yerlesme kanamasiymis 12 haftalikken bi daha oldu acile gittik igne vurdu progestan verdi 14 haftaligim kullaniyorum hala. Bana bas donmesi yapiyo normal yapmasi. Dikkat et kendine bol bol dinlen
Semaomer Yusufaras 10 haftalık gittim progestan hapi kullanıyorum basimda donme oluyor ama doktor mutlaka içmem gerektiğini söyledi insallah saglikla kucagima alırım 😞
Yusufaras Semaomer amin ins canim dikkat et bol bol eğer çalışmıyorsan yat dinlen suan daha cok kucuk ve sana tutunma haftalarında ins 3 aydan sonra rahat edersin
Semaomer Ceyduygu ilk kanamam oldugunda 7 haftaliktim kirmizi renkliydi doktora gittim yerleşme olabilir dedi aynen banada düşük iğnesi verdi o gun çok ayakta kalmıştım ondanda olabilir belki 9 haftalikken bida oldu progestan içmeyi bırakmıştım basim döndüğü için için mutlaka içmem lazimmis😐
MasalSara Progestanı ağız yoluyla kullanmak da baş dönmesi yapar birde alttan kullanılıyor onda yan etkileri daha az oluyormuş
Ceyduygu Semaomer kırmızı olunca riskli oluyomus iste sen ilaçlarını kullan canim idare edecegiz artik bi süre
Minnaksercecik Benim de 7 haftalıkken kahverengi leke ve arkasından pembe Leke geldi hormon baktılar değer düşük çıktı Progestan verdi doktor hiç aksatmadım bitmek üzere kendimi çok yorduğumda hemen içiyorum korkudan normalde s ö a verdi