MeltemOlgun Gaziantep te önerebileceğiniz kadın Doğum doktoru var mı ? Birde özel hastanede Doğum yapmak istiyorum makul bi fiyat olan hastane hangisi? Medical park bize pahalı geldi mesela...
ikizannesiFilizkaradogan MeltemOlgun en uygun yer hayat hastanesi dün sordum daha normal doğum 450 tl sezaryan 600 tl hatemde normal 850 sezaryan 1000 dediler
Elifece MeltemOlgun ben Cuma günü hatemde SeZeryan olacağım , doktorum dışarıdan gelecek sadede hastaneye 1000tl sezeryan +350tl süit oda ödeyeceğiz
123w123w MeltemOlgun ben doktorumdan aşırı memnunum kesinlikle tafsiye ederim zaten gidersen bi kere bi daha başka yere gitmezsin diye bilecek kadar eminim NCR hastanesi emel peri canpolat muayane ücreti 65 normalde sezeryande 1000
Symn ikizannesiFilizkaradogan 2800 tl medicalpark hastanesi ben aradım geçen doçentte indirim yok Hatice hanım varmış o muayene 200 tl ayrıca
Symn ikizannesiFilizkaradogan bu fiyata herşey dahil dedi anestezi vs vs hani ekstra ücret çıkmaZ dedi tlf şa aradım
MeltemOlgun 123w123w bu doktoru birkaç kişiden daha duydum bi denemek istiyorum galiba normal Doğumda 500 tl birde epidural a 300 tl istiyorlarmış
123w123w MeltemOlgun hayır normal doğum 1.000 tl epidural içinde 250 tl 1.250 ben epidural düsünuyoruum