Aslikagan Öncelikle kızımı bekliyorum ve hala isim düşünüyorum, 2 gün önce kızımın tekmesini dışardan bakınca görmem beni çok mutlu etti, artık çok sert değil ama düzenli tekmeler atıyor ve çok sabırsızdım ne zaaman hissedicem diye hep düşünüyordum çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız kızlar, Sizlerin nasıl gidiyor güzel anneler?
07052019 Aslikagan ben de tam 23 hafta oldum saat 12 itibari ile 😊 hareketleri baya sert ve sıklaştı. Bu da beni çok mutlu ediyor 😍😍 sizin de aşağıya doğru mu vuruyor? Altıma kaçıracak gibi oluyorum vurdukça 🙈🙈
Aslikagan 07052019 Asagı vurdugu da oluyor da sola vurdu hep iki gündür üç gündür bugün de saga vuruyor gibi 😍 onu dinleyip gülüuoru m kendi kendime
Canan34 İçimde bir balık var sankiiii🥰 benimde kızım olacak bugün 23w2d biz hala tekme hissedemedik ama olsun bunada şükür önceden sağ alt köşemden çıkmazdı şimdi sol boşluğuma göbek deliğime hatta bazen bikini bölgeme geliyor hissediyorum 🙈🤰🏽
Canan34 Sizinle konuşunca bebeğimde heyecana geldi sanırımmm..İlk gebeliğim böyle tekmemi bilmiyorum uzanırken birden karnıma hızlı bişeyler oldu nasıl tarif etsem canımı acıtmadı ama böyle alttan biri vurdu gibi ayyy galiba tekme 😅