esbr24 1 haftadir bacak agrisindan ölüyorum uyuyup uyandiktan sonra berbat sekilde sanki gece boyu kasılmış gibi magnezyum eksikligi olabilir mi diye doktoruma sordum oda suda eriyen bi ilac önerdi magosit kullanmistm bi ara hamile degilken ama farkli bi ilac verdi aranizda benim gibi olan var mi 30 haftanin icindeyim siz hangi ilaclari aldiniz acaba ?
Cookie_the_pomy esbr24 Magnimore plus gebelikte kramp ve baş ağrıları migrenler dahil birçok farklı ağrılar için ideal . Tablet biraz büyük ama oldukça faydalı düzenli kullanımda rahatlatıyor
Gulfem07 esbr24 Ben merdiveni çıkamamıştım 4.kata nasıldım resmen sonra magosit verdi doktor içtim 2 günde geçirdi rahat ettim devam ediyorum hâlâ tavsiye ederim
Hzlll Ben de 19 haftalık hamileyim özellikle gece yatarken bacaklarım çok rahatsız ediyordu beni doktoruma anlattım bu durumu magnezyum eksikliği dedi ve aynı dediğiniz gibi suda eritilen ilaç yazdı kullanıyorum şu an rahatım şükür
35ilknur35 esbr24 aynısını verdi bana da Canım bacak kasılmaları beni mahvetmişti bide böbrek ağrım vardı ben Bayadır 15. Haftadan beri kullanıyorum şuan 23+4 haftalığız faydası çok oluyor hatta bana günde iki tane suya karıştırıp içebilirsin dedi
Yasedgn Bende 18 19 haftalarda ciddi basak kasilmalari hatta ayagimin ustune bile basamayacak sekilde agrili gunlerimi gecirirdim ilac kullanmadim sadece katkisiz sade maden suyu ictim gunde 1 yada 2 kere bunun faydasini gördüm ama siz 30. Haftasiniz bu haftada etki edermi bilmiyorum deneyin isterseniz sonucta maden suyu faydalı ve en cok magnezyum oranina sahip bir icecek takviye edecektir.