Sinem383838 Kızlar doktoruma sordum nasıl olduğunu 4 cm açıklık olana kadar bekliyoruz daha sonra belden iğneyle uyuşturuyoruz ıkınma gücü azalacağından bazı durumlarda vakum yapma ihtimalimiz var dedi böyle Bi durum yaşayan var mı başına gelen
Tuba1234_4 Sinem383838 ikinma gucu hicde azalmiyo walla sadece cikarken kayarak geldigini hissediyosun acin yok tek farki bu. Onlar ikin diyo sende ikiniyosun dur diyolar duruyosun hissetmenin onemi yok yani . 4 cm e gekene kadar cektigin sancidada gobegini balon gibi sisurmen gerekiyor kasilmayi en az aciyla yasa diye hepsi bu saglikla Allah herkese nasip etsin
BuluttSecil Tuba1234_4 benim doktorum da katiyetle yapmayacağını söyledi. Göz göre göre bebeği tehlikeye atamam dedi olacaksa kendi normal sancınla olacak dedi. Ağrı olmadığı için anne aktif ıkınamıyor sancılı gibi . Doğal olarak haznede sıkışma tehlikesi var bebek için. Bana da mantıklı geldi açıkçası
Reparista Tuba1234_4 canım den epidural ile doğum yaptın anladığım kadarıyla Sancıyı az mı hissediyorsun yoksa his yok mu beni aydınlatır msn İyiki epidural yaptırdım diyor musun 🌸
Tuba1234_4 Reparista iyiki epidural yaptirdim onsuz dogumu 5. Ayimda dusukte yasadim . Uc hafta once 21.haftada dusukte bile oyle sanciyla dogurmamak icin epidural verdirdim. Uc kere epiduralle dogurdum. Onun sayesinde dpgum yapmanin keyfine vardim. Tabiiki bu benim gorusum . Ben ilk sancilara dayanip 3 4 cm acilmaydi sanirim .belden asaginda uyusma hissediyosun hami ustune kolunun yatarsin karincalsnirya his yoktur. Oyle. Ama dogumda bebegin akisini cikisini hissettim ama aci hic hissetmedim kisiden kisiyede biraz degisiyo. Sen bebegini dusunuceksin sadece aciya katlanma gucumuz kadin olarak cok. Aci esigimiz yuksek. O yuzden bunu dert etmemek lazim. Bu benim yasadigim tabii. Cok fazla acilmayla gidince epidural koymuyolar diye biliyorum o yuzden dur evde bekliyim deme yani.
Reparista Tuba1234_4 evet canım 4-5 cm den sonrasında yapılmıyor ben düşünüyorum yaptırmayı sadece aceba hissedemezsem ıkınmam gerektiğinde doğum süreci uzar mı bunu merak ediyorum
Tuba1234_4 Reparista yok oyle bisey ebe zaten soyluyo sana ne yapman terektigini ikin dur bekle yine ikin it it gibi... boyle bisryle karsilasmadim yani.