elif1234 5+2 yim ve ne bir kusma ne bir tiksinti normal mi bu kusanlar ne zaman kusmaya basladiniz yami biraz garip oldu ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum boyle 🤣🤣
Elfida10 elif1234 ben şuan 19 haftalığım ne midem bulandı ne tiksinti geldi ne aşerdim İnan böyle daha rahat emin ol 😂😂
ktnzehra49 elif1234 bi hafta sonra kusmaya başlarsın bu kezde bulantıya çözüm diye post açarsın 😂😂 ama tabiki inşallah olmaz öyle bi sıkıntın ben yandım siz yanmayın 😂😂
elif1234 Elfida10 ya benimde oyle ama hep kusarim diye felan disunuyordum cok sukur halsizlikte yok ayagi yanmis kedi gibi dolaniyorum ortaliklarda🤣🤣
Leyla_Alexandra Ben 15 haftalık.. şu ana kadar en çok 2 3 defa kustum 😂 doktora sormuştum ben neden hiç kusmuyorum diye güldü sevin dedi şanslısın
prenses_annesii2603 Herkesin hamileliği farklı valla şanlısın cnm hiç şikayet etme bnce Allaha şükret böyle kolay hamilelik herkeste olmaz
Gnl_grb elif1234 hamilelikte 20 haftalğım valla bende yaşamadım ya aşerme bile olmuyor sırf eşim cabalasın diye yalandan canım şunu bunu istiyor diyorum 🤣😂
defne55 elif1234 allahtan belanı mi ariyon bacım sen kusmuyom diye isyan edilir mi 😂😂😂😂 af edersin kusma insanı çıktığı deliğe geri sokuyo haberin var mı senin kusma şükret de hel böyle rahat geçsin 😂😂
duygusm Kusmaktan helak olanlar bu postu beğenmedi 😄😄 Şaka bir yana hakikaten zor yoğun bulantı. Benim ilaçla kusmalarım çok azaldı ama hala kendime bir tost bile yapamaz, tabağımı makineye koyamaz durumdayım. Bulantım 5-6 hafta gibi başlamıştı ve tam gaz devam ediyor. Bulantı yaşamıyorsanız şanslı azınlıktasınız demektir.
_kbranr_33 elif1234 canım benımde senin gibiydim ne kusma ne bısey ıshal cok oldum sımdı ara ara tiskinti ogurme mıde bulantı sı şeker düşmesi ve cok yorgunluk hısedıyorum senınde ıelrıde olur bence tadını cıkart
Ceren7s 8.haftadan 13-14e kadar sürdü sonra geçti bende ilkte bulanmayacak ne güzel VS diyordum sonra bi anda başladı
Yasemin-24 elif1234 Bende siizn gibiyken çok iyidim mide bulantım yoktu iştahım yerindeydi şuan 6+6 haftaligim sabah kusmalarim oluyor meğer ne iyiymişim diyorum smdi benn🤣
elif1234 Yasemin-24 arkadasimla ayni hamile kaldik oda kusuyor surekli haline sukret diye kiziyor bana
elif1234 Bide kesem gorunmedi benim gecen hafta 4+1 di sali gunu yarin gorunur mu sizce sizlerin ne zaman gorundu
Elfelf elif1234 Çok güzel daha ne istiyosun. 32+5 im ve 1 kere bile midem bulanmadı. Anormal değil yani rahatına bak 😊