ayseee_012 Dryl progestan ben hap olarak alıyorum canım 200 lük sabah öğle akşam Ağrı derken adet sancısı gibi mi? Benim sanci şükür yok ama arada kasiklarimda hafif ağrı oluyor dinlenince geçiyor
Dryl ayseee_012 aynen adet sancısı gibi. Bazen kasıklarıma ve vajinama da vuruyor şiddetlenince. O ağrılar sebebiyle iğneyi kesmedi doktor. Şu bir ayı da atlattık mı biraz daha rahatlıcam. Sağlıkla zamanında gelsin inş miniklerimiz🙏🙏🙏
ayseee_012 Dryl ayy inşallah inşallah canım çok dikkat et. Inşallah kavuşacağız bebislerimize sağ salim
SDuygu Dryl inşallah cnm bebeğin sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim içini ferah tut bunlar geçici olcak inşallah bende o ilaçları içtim düşük tehlikesi yaşadığım için çok faydasını gördüm rabbim herşeyin hayırlısı ni verir
SDuygu Arkadaşlar aslında bnm de size bı sorum olacak ben de düşük tehlikesi geçirdm çok şükür sonra gecdi sonrası acile gidiyorum hafif bı sancidan dolayı doktor bna bebeğin bağırsaklarında bı parlaklık olduğunu söyledi ve bunun geçici olup korkmami söyledi sonrası kendi doktorum da o parlaklığın geçici olduğunu söyledi fakat aradan bı hafta geçmeden bebeğin ense kalınlığı fazla olduğunu söyledi beni Mersin üniversitesi gönderdi ve gttm orada ense kalınlığı 5.2 dye ölçtü doktor fakat bnm doktorum bana 5.5 olduğunu söyledi szinde başınıza böyle bse gldmi