Prenseslerinannesi seyma281015 ne güzel sağlıkla büyürler inşallah canım Benimde ikinci kızım olacak nasıl alışırım hiç bilmiyorum inşallah kolay olur allah bize acılarını göstermesin 🥰🥰
Elininanasi seyma281015 gozun aydin canim Senle sezeryan tarihlerimiz ayniydi😀😀😀ayni gun olduk bizde.ayni duygularimi yasadim bende senin gibi vallahi😀onemlisi bebeyin yaninda🥰Allah hayirli evlatlardan etsin canim ANALI BABALI BUYUSUN INSALLAHH
Elininanasi seyma281015 Evet canim ben iyiyim artik sen nasilsin?bebeyin nasil?iyimi?qazi varmi?bjz cok zorluklar cekdik bura kadar😓simdi iyiyiz sukur.dogum esnasinda nasil kusdun.banada kusma geldi ama ben kusmadim zor tutdum kendimi.
seyma281015 Elininanasi var yaa olmaz mı. Erkek bebeklerde daha çok oluyormuş gaZ cidden. Kızımda hiç yaşamamıştım böyle 🙄 hiçbir zaman memnun değil halinden 😂 valla midem bulandı anestezi uzmanı kafanı çevir kus dedi zaten açtım safra kustum
Elininanasi seyma281015 evet benimkide erkek guçenerek agliyo qaz yApar kaka yapar.hic memnun diyil😂😂😂😂tek anne sutumu veriyosun canim?
seyma281015 Elininanasi bazen 2-3 saat bırakmak zorunda kalıyorum kızımın okulu dükkan işleri vs. O zaman mama içiyor sadece. Çok aman aman da bi sütüm Yok ama direniyorum sadece emzirmek için.
Elininanasi seyma281015 bende Tembel emmiyor biberona alisdi.ama anne sutunude cok sever😄zar zor emziriyorum😞
Ozgeliz seyma281015 canım bu arada sezeryan tarihin planlımıydı Benimde normalde 1 Eylül’de sezeryanım olacaktı ama Pazar günü diye 2 Eylül’e tarih verdiler Ama kuzum 24 Ağustos’ta gelmeyi tercih etti 😊