GulsunA DemetDigesu Seni cok merak etmistik canim🌸💖 Rabbim yardimciniz olsun, insAllah sende kizinda sag saglim herseyi atlatip cikarsiniz ordan. Allahim safi isminle sifasini ver gurban oldugum🤲🏻 Dualarimiz seninle güzel anne💖
AkileUqur DemetDigesu kuzum bitanem giremedim foruma kaç gündür doğru dürüst.. yeni gördüm postunu.. alessia yi rabbim sana bağışlasın. Rabbim sana dayanma gücü versin .. tüm happy mom ailesi olarak dualarimizla yanındayız.🙏🙏🙏♥️❤️
ZehraAlbayrak DemetDigesu ikinizde sag salim cikin dogumdan saglikla dogsun saglikla buyusun yavrunuz. Sizin icinde tedavi basliyo ne guzel iyileseceksiniz umutsuz olmayin bebeginizi siz buyutuceksiniz inaniyorum. Allah yardimciniz olsun. Allah acil sifa versin size 🌸 dualarim sizinle
Denizyadaaras DemetDigesu dualarımız sizinle ve bebeğinizle. Güçlü olun güzel Allahim bu mübarek günde ikinizede saglikli uzunn bir omur nasip etsin
Suna_Aysal DemetDigesu allah sizi birbirinize bagislasin anneler cok güclüdür inaniyorumki ikinizde mutlu cikacaksiniz o hastaneden 🙏
Elifdddd DemetDigesu ğzğlme haftası çok iyi ondan ne kadar küçük olanlar yasıyor tanı rabbımın dediği olur rabbim sanada şifa versın bır an önce ikinizde sağ salim birbirinize kavuşun inşallah tüm hamileler evlatlarına bende dahil sağ salim kavusalım
BirVeraAnnesi35 DemetDigesu canım benim inş güzel haberlerini alırızz Alessia mız da sağlıkla sıhhatle doğmuştur inşallah 🙏🙏🙏
gunisigim123 Insallah guzel haberlerler gelirsin alessia da insallah saglikli nur topu gibi bir bebek olarak dogmustur insallah ikinizinde saglik durumu iyidir insallah bekliyoruz canm guzel haberlerini