zynpgdkl DemetDigesu şu mübarek günün sevgili peygamberimizin (s.a.s) yüzü suyu hürmetine rabbim size şifanızı versin bebeğinizle birlikte bir ömür sağlıkla yaşamayı nasip etsin🤲🏻 İnşallah Amin amin amin 🤲🏻
duygusm DemetDigesu Allah büyüktür, hiç umulmadık mucizeler bile oluverir 🙏🏻 Allah bebeğinize ve size öncelikle sağlık versin, sizi birbirinize bağışlasın, bu zor günleriniz bir an önce geçip gitsin, çok şükür dediğiniz anılar olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
Mutire DemetDigesu demetiimmmm 🙏🙏😢😢 rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah şifani nasip etsin yavrunu sana bağışlasın Allah'ım nefeslerinize nefes katsın ikinizinde bitanem 😢
DemetDigesu Mutire canımsınnn kuzum benımm allah razı olsun oncekı mesajta ınan kan beyınıme sıcradı ınsanlar bu kadar kötü dedim
Mutire Ftmemne bencillik parayla mı 😒😒 hadi onu geç can söz konusu okumuş uzulmemis bide üstüne ne yazmış. Ayiptir günahtır ya bu davranış nasıl açıklanır ya
Mutire DemetDigesu sen üzülme kuzum o onun dusuncesizligi 😔 sen coookkkkk güçlüsün Allah'ım seni çok seviyor çok kiymetlisin çok değerlisin 🙏 rabbim nefesin kadar yakınında olsun
Mutire DemetDigesu ayricaaaa şu an çevrimiçi olmamda ayrıca mutluluk verici hanımefendi 😍😍😍😘😘😘😘😘💜💜💜💃💃💃💃
cimcimem DemetDigesu hepimiz birbirimizi tanımadan dualarımıza katıyoruz, gözle bağımız olmasa dahi gönül bağı kuruyoruz ve ben inanıyorum ki bunca gönülden çıkan dualar kabul olur önce meleğin gelir sonra sen tüm bunları atlatmış bize güzel haberler veriyor olursun, Allah yardımcın olsun dualarımızdasın. 🙏🏻
Leylak83 DemetDigesu demetcim rabbim yar ve yardımcın olsun.... minik yavrunu seninle bir ömür mutlu bi hayat yaşamasını nasip etsin insallah....🙏🙏🙏🙏 rabbim seni onsuz... onu da sensiz bırakmasın ınsallah... 🙏🙏🙏🙏
Dilaraevn DemetDigesu rabbim seni ve melegini sağlıkla birbirinize kavuştursun insallah 🙏 yaradanım şafi adıyla sifa versin sana tez vakit 🙇♀️ Güzel haberlerle gel insallah biz senin iyi olacağına inaniyoruz umarim meleginle beraber kucak kucaga gorebilmekte nasip olur bizlere duaciniz güçlü kadın ❤️
Melike37 DemetDigesu kuzum allah yardımcın olsun rabbım yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzenimde erken doğum yaptı 34 35 haftalık arasıydı ve 1 gün içinde eve geldiler inşallah senınde öyle olur bütün dualrım seninle 🙏❤️ Sende bana dua edermisin rabbım banada nasip etsin🙏♥️
Zeynep472165 DemetDigesu dualarımız seninle canım melek anne İnşallah güzel enerjilerle ikimizde coooookkk iyi olacaksınız ❤️😘
ezehra DemetDigesu canımm çok geçmiş olsun çok şaşırdım okuyunca. Rabbim kızına da sanada sağlık versin inşallah🙏 Rabbim seni evladından o masum bebeğide annesinden ayırmasın inşallah 🙏
DemetDigesu Kızlar dualarınız guzel sozlerınız sımdıden rahatlattı benı stresım azaldı hepınınızın guzel kalbınden opuyorum ıyıkı sızın gıbı ınsanlar anne oluyor bebeklerınız cok sanslı mukemmel annelerı var🙏🏻
Melike37 DemetDigesu DemetDigesu kuzum allah yardımcın olsun rabbım yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzenimde erken doğum yaptı 33 34 haftalık arasıydı ve 1 gün içinde eve geldiler inşallah senınde öyle olur bütün dualrım seninle iyi düşün iyi olsun kuzum sanada çok çok geçmiş olsun bitanem rabbim tez zamanda toparlanmayı nasip etsin🙏❤️ Sende bana dua edermisin rabbım banada nasip etsin🙏♥️
Tazeanne0134 DemetDigesu 😊 insan olmak bunu gerektirir vicdan sahibi olmak bunu gerektirir canım sen iyi ol kızın da iyi olacak inşallah 🤲🏻🧿🥰
Slinn DemetDigesu rabbim sana da minik kızına da sağlık sıhhat versin inşallah sağlıcakla hastaneden taburcu olduğun günler de gelir canım benim mübarek günde duamdasın allahım şafii ismiyle şifanızı versin inşallah 🌸💕
Gul_ DemetDigesu Rabbim yardimciniz olsun şifa versin ikinizede sizi kiziniza kizinizida size çok gormesin dualarımız sizinle
Gnalbayrak Allah sana bebeğini sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah canım benim Allah san böl sifalar versin maşallah subanallah çok güçlü bir annesin sen insllah beebginde senin gibi olacaktır rabbim yar yardımcınız olsun inşallah 🙏🙏🙏
Dane_1 DemetDigesu rabbim Şafi ismiyle şifasını versin ya Şafi diyin sürekli Allahım yardımcınız olsun okuyacağım sizin için
35ebruada DemetDigesu İnşallah göz açıp kapayıncaya kadar tüm bunların hepsi geçecek Rabbim minicik bebeğin huyu suyu hürmetine önce onu size sonra sizi ona ve sevdiklerinize bağışlayacak .. İnşallah bebeğiniz sağlıklı sıhhatli olucak sonrada siz tüm dualarımız sizinle güzel haberlerinizi burda bekliyor olacağız 🤲🏻🤲🏻💐