Ylz34 Merhabalar benim son adet tarihim 31 temmuz 6 haftalık gözüküyor bebegim uygulamada ama biz çocuk için 12 agustosda denemelere basladık şimdi neye göre hesaplanıyır hamilelikler böule durum yaşayan varmı
Mavilianne Ylz34 Normalde son adet tarihine göre yapılıyor. Ama mesela benim Kasım 22 son adet tarihim. Ultrasona göre de 2 Ocak cıkıyor. 2 ocağa göre bakılıyor.
Feminel16 Ylz34 her zaman doktorların baz aldığı son regl tarihinin ilk günü. Doktorun geç döllenme olduysa eğer tarihini değiştirir zaten.
Ascvk Ylz34 son adet tarihine göre hesaplanır canım. Ultrosan da tarih de farklılık olabiliyor ama belirli bi haftadan sonra düzene biniyor
Guguk Ylz34 son adet tarihine göre hesaplanıyor ama doktorun ilk muayenede değiştirebiliyor geç döllenme falan düşünüyorsa.
fadimeozbas @Ylz34 Son adet tarihine göre hesaplanıyor kuzum mesela benim son adet tarihim 16 haziran 30 haziran - 7 temmuzuda rahme düşme döllenme olarak kabul ediyor ve 12+2 hafta diyor.
sinber Son adetin ilk gününden itibaren düzenli regl olanlarda yumurtlama günğ ortalama 14. Gün oluyor yumurtlama tarihi net hesaplayamadınız için reglin ilk gününden hesaplanıyor ve uygulamaya göre o şekilde çıkması normal ultrasonda da ölçümlere göre ne kdrlık olduğunu Dr söyler