Kaderyakup26 Merhaba arkadaşlar 🤗 6+3 üm ve bugün rasgele gittiğim bir doktor bana ultrasondan görülmeyecegını söylendi ve çatı muayenesı teklıf ettı ve bende kabul etmedim kalp atışını duymak ıstedım ve ılk görüntüsünü almak istedim olmadı sizce ne zaman görürüm ???? (Hamılelığimi hcg testınde öğrendim yani bu ıkıncı gidişim)
BuluttSecil Kaderyakup26 Çatı muayenesi değil de vajinal bakalım demiş olabilir mi ? Çünkü gebeliğin ilk başlarında kese karından gözükmeyebilir. Çatı muayenesi ile zaten bebeği görmek mümkün değil. Doğru anladığınızdan emin misiniz ?
Suhedaa Kaderyakup26 6 haftalikken kalp atisi bile duyulabilir vajinal ultrasonla bence baska doktora gitmelisin
fadimeozbas @Kaderyakup26 Niye öyle dedi ki ben 6. Haftada kalp atışını bile duydum 5. Haftada kesesini gördüm bakmadan hemen çatı muayanesine yönlendireb doktorlara gıcık oluyorum ya doktorunu değiştir bence kuzum
Kaderyakup26 Nilveannesi10 bana hiç karından ultrason yapılmadı kan testıyle öğrenim dırek vajınal ultrason sızce normal mı ben suan 6 haftam
LittleAnne Vajinal ultrasonla bakmak istemiştir kesen gözükmediyse bakması normal canım doktorlar sana kötü olucak hiç bir şeyi yapmazlar tabi senin tercihin ama kese genelde 5.haftada görünür başka doktora git eğer tekrar göremezlerse bu sefer baktır çünkü Allah korusun başka şeyler olabilir
Kaderyakup26 LittleAnne bana göç karından bakılmadı hamılelıgımı kan testıyle ogrendım bılerek bekledım kı karından göreyim hıc karından bakmadan öyle dedıler yanı
Ask_H Geç döllenme değilse karından görebilir keseyi falan hatta normal döllenmeyse kalp atışıda duyulabilirdi diye düşünüyorum bazı doktorlar vajinal bakmaya neden bu kadar ısrarcılar anlamış değilim... Doktorunuzu değiştirin olmazsa
BuluttSecil Ask_H çünkü günde 30 tane kadının vajinasını akıntısını kokusunu kılını tüyünü görmeye doymuyorlar . İlla bir fazla olsun diye bakmak istiyorlar. Bazen doktorların şu sabırla aziz olduğunu düşünüyorum. Pess
EzoA Benim geç döllenme olduğu için kese gözükene kadar 3 kere girmiştim. Kalp atışlarını 8.haftamda duymuştum. Eğer geç döllenme olmadığına emin isen başka doktora gidebilirsin 😊
Kaderyakup26 EzoA emınım yaa Kendı doktorum kendı dedı 4 hafta sonra gel dedı bu doktor da kalp atışı bıle duyman ıcın erken dedı
Kaderyakup26 Sinemksk ya utanma gıbı bir problemim yok aslında bana kendı doktorum aradığımda görürüz 4 hafta sonra dedı oldu 6 hafta hıc ultrasonla bakılmadım bugün başka bır doktora göründüm vajınal ultrason ıstedı
BuluttSecil Kaderyakup26 vajinal ultrason bağırsağınıza kadar gitmeyecek hanfendi 3 cm falan giriyor rahim ağzı yaklaşık 10-12 cm yukarda . Hem cihazı içeri yerleştirmek için jeli süren de içeri yerleştiren de asistan. Doktor sadece tutuyor üstelik bakmıyor bile