Fuldenmasal Ebru5553 29 haftaligim 1600 kilo 30 haftalik diye gözüküyor ultrasonda. Bel kaburga kuyruk solunum çok kötü bi şekilde ağrıyor
Ebru5553 Fuldenmasal önden gidiyor seninki bu iyi bişey bir yandan ben artık yatarkende otururkende zorlanıyorum çok baskı yapıyor uykumak ne mümkün zaten dönemiyorum yan yatmaktan da yanlarım ağrıyor artık yaa
Ebru5553 Sedakara 15 günde bir çağırıyor 36 haftadan sonra da haftada 1 çağıracağını söyledi doktorum evet boyunu devlet hastanesi hiç söylemiyor özeldeki doktorumuz da tahmini rakam diyo tam boyu diyemeyiz diyor
aylin00 Ebru5553 YANİ SEVİNDİM DİYECEĞİM:) Benim gibiside varmış rahatladım 3'ün 5'in lafı olmaz canım. Aynı sayılırız.
Busraoz Ebru5553 Yok demedi ben de çift çentik var gelişim geriliği riskim var sordum sıkıntı var mı diye hayır gayet uyumlu dedi
Ebru5553 Rbysf bende aynı senin gibiyim canım Karnımda çok çıktı hareketlerim çok Kısıtlı bişey yapamıyorum bende
Sarem Ebru5553 31+5 olduk 😍en son 29 da gittim 1379 kg dedi. çok şükür açlık ve yorgunluk dışında bi sıkıntım yok. El ve ayak şişmem oldu sizdede var mı ?
Ebru5553 aylin00 Aynen canım ☺️ Bebeğiniz sağlıklı olsun da kilo önemli değil verilir Doğumdan sonra diye motive ediyorum 😂😂
Burcugvc Ebru5553 bizde 31+4üz. Ağırlaştığımı baya hissediyorum artık 10 dk iş yapsam dinlenme ihtiyacı doğuyo. En son 28 haftalıkken gittik doktorumuz iri bi bebek 1600 gr demişti haftaya gidicez bakalım😊
Ebru5553 Burcugvc oyy Maşallah senin Tosuna 🙈 Evet 10 dk dan fazla ayakta durmak mümkün değil bende sürekli uzanmak dinlemek istiyorum