Ebru5553 31+3 günlüğüz biz oğluşumla Ve artık daha çok ağırlaştım Siz de durumlar nasıl Bebişler Kaç kilo biz 31 haftada 1644 kiloyduk peki ya sizlerin ki 🙂
sdsd Ebru5553 32+4 inanılmaz bel ağrısı, yürüyemiyorumm, doğuma kadar bu sekılde mi olacak hiç bilmiyorum çok zor bir durum🥺 artık gün sayıyorum gecsın bıtsın dıye
Ozge3747 Ebru5553 33. Haftamın içindeyim. 32+0 da 1773 gr dı bu hafta tekrar gideceğim bakalım kaç olacak, serklajlı olmama rağmen çok bir sıkıntım Yok şükür 🙏🏼 son hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş.
Busraoz Ebru5553 Biz de 31+0’ız 1600 gr olmuş bebişimiz. Bebeğim dönmüş sonradan tekrar döner mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Aşırı çatı ağrım var duramıcak kadar dün gece acile gittim çünkü yürüyemeyecek kadar kötüydüm herhangi bir sorun çıkmadı çarşamba muayene günümüz bakalım 🤔
aylin00 sdsd bende de bel ağrısı başladı hiç bir şeyim yoktu 31. haftaya girmem muhteşem oldu.Bu arada ben 11 kilo oldum. Biraz falza galiba :(
Caglos345 Selamm 31+5 deyiz bizde😇 Oglum 1803 gr olmus bile🥰 bnde agirlastigimj hissediyorum harekelerim daha cok kistlandi son gunlerde😒 calisiyorsaniz birde hateketsizlik zorluyor maalesef🙄
Aybuk 31+3 teyiz biz de , geceleri uyuyamıyorum artık dönerken zorlanıyorum , eğilip iş yapamıyorum ayakkabımı bile giyemiyorum desem yeridir 😬 haftasonu kontrolümüz var inşallah kilo almıstır , düzenli beslenmeme rağmen cok iri bir bebek değil demişti en son doktor 🙄 Bir de eğilince bazen karnım sıkışıyor oturunca vs sizce bir zararı var mı ki bebeğe Sıvının içinde oldugu için olmaz diye okudum ama
Ebru5553 Aybuk bende öyle dikkat etmeme rağmen kilosu hakkında bişey söylemedi bende iş yapamıyorum ben Bayadır ayakkabılarımı kendim giyemiyorum eşime giydiriyorum yada üşenip terlik giyiyorum 😁😁
Ebru5553 Aybuk Benimde sıkışıyor ama o plesantanın içinde olduğu için plesanta onu koruyor için rahat olsun kuzum😘
Selufkaa 32+3 üm bebeğin kilosuna özelde gittiğim doktor 32 haftalıkken 1950 gram dedi devletteki 2200 gram hangisi doğru bilmiyorum 😁 karnım gece yatarken biraz zorluyor beni sağa sola dönerken onun dışında hic bir sıkıntım yok şükür🙏🏻 En son böyle kendime nazar değdirdim kum döktüm enfeksiyon geçirdim de neyse 😂😂
Ebru5553 Selufkaa ayy çok geçmiş olsun canım Benimde çocuk devlette önden gidiyor özelde farklı gidiyor anlamadım bende 28 haftalıkken 1464 kiloydu şimdi özelde 31 hastalıkken 1644 çıktı o kadar az mı kilo aldı anlamadım Doğumu özelde yapmayı planlıyoruz ana bakalm hayırlısı allahtan ☺️
Zeyno16 31+2 haftlk olduk bgn kontrlm vardı kızçem 2kilo124grm olmş😀45 cnm. Onun keyfi yerinde şükür. Bense bel bacak ağrısı mide yanması eee tbi ağırlştm artk ama Şükr bunada😀
Ebru5553 Zeyno16 oy maşallah senin kızçeye 🙈 benimde mide ağrısı sorunum çok ya geceleri mide ağrısıyla uyanıyorum sık sık birde dönemiyor yok artık
Nghnsylyci 31+1 iz oğlumla🌸.. hareketlerim artık daha kısıtlı yatarken kalkarken zorlanıyorum artık.. ve bugün bacaklarımda çatlama oluşmuş 😞
Ebru5553 Nghnsylyci krem kullanmıyor musun benim henüz bir çatlağım Yok ama bende çok ağırlaştım yaa inanılır gibi değil 😱
Caglos345 Uyku bendede prblem 😓 migde skintisi bende maalesef hic gecmedi dogurcam hala migde yanmalari bulantilar devam. Buda tabi ekstra halsiz birakiyor🤦🏼♀️ Direniyoruzzz💪🏼
Ozge3747 Ebru5553 Sağol canım benim 🙏🏼☺️Doktorum iyi diyor ama bana biraz az geldi kilosu Ya bu hafta ne olacak bakalım
Ebru5553 nunu25 benimde Perşembe günü tekrar konrolüm var bakalım benimkinin kilosu Ne kadar olmuş olacak ☺️
as_af Ebru5553 plasentanin icinde degil kesenin icinde. Plasenta kordonun bagli oldugu bebegin esi oluyo
lalbrk 32+0 Haftadayız biz de. 30.Haftaki kontrolümüzde 1500 gramdı. Anne baba minyon olunca sanırım o da minyon bir bebiş☺️ Haftasıyla uyumlu çok şükür. Ağırlaşmazlar bende de başladı. Gece giren kramplar kötü oluyor. Kalsiyum almama rağmen bazen kramp giriyor ve etkisi gün boyu sürüyor bacaklarımda