fatmablnakgn Eşim heycandan yerinde duramıyo ikimizde çok merak ediyoruz 1-2 hafta daha bekleyemiyoruz acaba gitsek doktora öğrenebilir miyiz cinsiyeti 🤔
makbule17 fatmablnakgn bebeğin pozisyonu uygunsa öğrenebilirsiniz 13+4 te öğrendim ben kızım olcak ve değişmedi şuan 23+2 yiz
DuyguVolkan60 fatmablnakgn canım ben 12 haftalıkken öğrendim. Beklemiyorduk cinsiyet söylemesini süpriz oldu ☺️
26mrv makbule17 bende yarın gidicem 17+5 olucaz gösterirmi diye kafam karışık çünkü sabah saatlerinde randevum çok hareketli olmuyor genelde napsam bilmiyorum 🤷🏼♀️
fatmablnakgn makbule17 11+1 ken gittiğimde ilk defa hareket ettiğini gördüm ve bize doğru dönmüştü 🤗🤗
fatmablnakgn @26mrv duyduğum kadarıyla tatlı bsyler yiyip gidersen bebek oynuyomus çikolata tavsiye ederim 😊
fatmablnakgn DuyguVolkan60 bunları duyunca gidip öğrenmek istiyorum ama işte göstermez diyede tereddüt ediyorum 😊
fadimeozbas @fatmablnakgn Niyeyse sende bi erkek hissettim daha post başlığını gördüğümde ben de kendimde erkek hissediyoeum😄hayırlısı bizde belki pozisyonu uygunsa bu hafta öğrenicez😄