Muu_1906 Merhaba öncelikle konuyu sabitleyebilirmiyiz. İkiz hamileyim hem uygun hem kaliteli bebek ürünleri satışı yapan sitelerden yakın zamanda alışveriş yaptınız mı ? Mesela bebelimanı , enucuzmarket , bebegen gibi sitelerden alışveriş yapan varmı? Yada sizin yakın zamanda başka önerebileceğiniz bebek alışverişi için başka hangi siteler var.😊
Sahreyldrm Muu_1906 kuzum uygun arıyorsan hem de kaliteli olsun diyorsan e bebek der tek geçerim uygulamasını indirdim outlet bölümü var o kadar güzel şeyler o kadar uyguna geliyor ki ben çok beğendim bı bakmani oneririm
Muu_1906 Deletedmom00170 ebebekden arada bakıyorum aldımda ama ben daha cicili süslü hastane çıkışlarına bakıyorum.teşekkür ederim.
sevval55 Enucuzdan hep alıyorum artı cillim.com diye bir site var orasıda uygun ordanda alıyorum birde trendyolda bebek urunleri uygun oluyo orayada bakabilirsiniz dün baktım 2 çıtçıtlı badi 25 tl falandı
Muu_1906 sevval55 enucuzdan yakın zamanda mı aldınız güvenilir öyleyse. Cillim.coma da bakıcam teşekkürler
Muu_1906 Sahreyldrm elbette kaliteli olsun e bebekdende aldım. ama kendi oturduğum semtte hastane çıkışlarını cicili süslü buldum ama beden yoktu. Yukarıda yazdığım sitelerde bulunca sorup öyle alayım diyorum. 😊
Deletedmom133 Muu_1906 bak canım yaz ne alacaksan bayağı hesaplı ben 15 tl ye sineklik aldım bayağı işime yaradı yavrumu ısırıyor lardı 🙃
nilly Muu_1906 ozan_mevlidhediyeliklerii ınstagramdan bebek mevlid-i için yasin tespih fln fln set aldım, hepsi güzeldi çabuk geldi sorunsuz