Elifyagiz Merhaba hamis anneler 21+5 gunluk hamileyim sanki zaman hic gecmiyo sizede oylemi hemen gecsin oglum gelsin istiyorum 🤗🤗🤗
Duygu_lu Elifyagiz canım daha dur 😰 yolun başındasın birde son haftaları görsen saat duruyor sanki Allah sağlık versin 🤲🏻
Umutlubirkadin Elifyagiz aynısı bizim için de geçerli bugün 21+2 yiz sanki yıllardır 21.haftadaymisiz gibi hissediyorum nedense🤭😇😂
Aslikagan Elifyagiz Canım sabırsızlanıyorum vallaa 22 hafta 3 günlük bizde kızımı bekliyorum ama zaman bi an önce geçse diyorum, çalıştıgım için zorlanıyorum belki ondan dır, tabi birde kavuşma istediğii,
Meryemabf Elifyagiz ilk hamilelikse öyle oluyor benim ikinci nasıl geçti hiç bişey anlamadım 36 olcaz
Umutlubirkadin Elifyagiz Ayyy onu hiç anlatmim bazen uyanıyorum bişey oldu kesin falan diyorum 😶 Hareket edesiye kadar mahvoluyorum😳
Elda Elifyagiz olmaz mııııı... 1 hafta 1 yol gibi geliyor. Utanmasam elimde ultrason cihazıyla gezip dakika başı iyimi diye kontrol edicem😊
Elifyagiz Umutlubirkadin defalarca hastaneye gttim bu yuzden surekli bu korku acaba bende mi var diyorum😣
Daphne Umutlubirkadin Tek değilmişim :)) gece uyanıyorum oğlusun hareketini hissedene kadar uyuyamıyorum. Geçen 3-4 gün çok sakindi çok hissettirmedi hareketlerini çok hafif hafif dolanıyordu. Neyseki bugün bayağı hissettiriyor çok şükür.
Suhedaa Elifyagiz ayy ben 37 haftaligim asil zaman son haftalarda duruyor canim kendine vakit geçirecek bisiler bul ben mesela surekli ev temizliyorum can sıkıntısından 🤦
Elifyagiz Suhedaa calisiyorum ama hic gecmiyo zaman valla gun saymaktan helak oldum senin resmen bitmis🤭🤭🤭🤗
Suhedaa Elifyagiz aynen bitti sayilir insallah az kaldi ama benimde hic gecmiyodu doktor randevuma gitmek icin saatleri sayiyodum resmen simdide ne cabuk gecmis su gunlerde bi gecse diyorum insallah saglikla kucagimiza aliriz 😍
Elifyagiz Suhedaa insallah canim yine bak senin bitmis darisi bizim gibi gecmeyen annelerin basina🤗🤗🤗
Elifyagiz Elda ahaaaa ayni ben surekli doktor doktor artik onlarda benden bikti 🤭🤭🤭🤭 ama napalim korkuyoruz dimi