Muu_1906 rica ederim ne demek,Amin hep beraber sağlıkla güzelliklerle büyütelim inşallah.Ben Avent,Dr Brown bide Sağma Makinasının biberonlarını kullandım ve halada kullanıyorum.İlk zamanlar çok az içtikleri doğumdam sonra 30cclik biberonda takviye aldık hani şu marketlerde satılan minnacık olanlardan kurtarıcım oldu o kadar pratikki ilk 3 ay çok rahat ettim.Ama favorim her zaman temizlik kısmı biraz daha kolay olsa Dr Brown derim.Bende yenidoğan setlerinden aldım ve indirimli buldum yada denk geldi.Sleepy severek kullandım bende,Prematüre bebek bezide öncesinde epey bi paket kullandım.27haftadan sonra istediğim hiçbir şeyi yiyemedim,öncesinde gebelik şekerim çıktığı için hem kendi doktorum hem endokronoloji doktorum ve diyetisyen eşliğinde ağlayarak geçti yeminlen.İçinde şeker olan hiçbir şey yiyemedim,elimde ölçü ve listeye gezdim.Bolca yeşillik yıkadım yıkadım yedim,ceviz badem hamilelik boyunca yedim,mutlaka süt içtim,vitamin hep kullandım,meyve çantamın içine atıp yedim,abur cubur asitli içeçek tatlı ürünler meyve suları vs hiç içemedim,bildiğin evde tatlı istiyorum ben diye ağlıyordum ama hem onların sağlığı için hem dikkat etmek zorunda olduğum için dayandım.Çok şükür o zamanlar yiyemediğim bütün herşeyin listesini tek tek yazdım doğumdan sonra emzirme döneminde hepsinin 2-3katını yedim halada yiyorum 🙈ve ne olurda olsun çok su içtim emzirirken hep elinizin altında olsun çok faydasını göreceksiniz.Çok hareketliydim yavaş yavaş kaplumbağa gibi bütün evin işini yapabildiğim kadar hep kendim yaptım yormadım dikkat ettim.33haftada bebek odası doğuma hazırlık temizliğinde ailem yardım etti,3gün sürdü toparlama vs ben ayakçı gibi şöyle yapın bunu buraya koyun filan derken tam temizlik bitti daha kendi çantam hazır değilken sabahına suyum gelerek hastanede buldum kendimi.30dan sonra dinlenin uzatın ayaklarınızı koyun göbeğinizin üstüne yiyeck filan yiyin,çünkü artık rahim zorlanıyor kasılmalar şertleşmeler başlıyor,benim 37-38haftama kadar doğumu planlıyorduk birde normal doğum ihtimalim hiç olmasada ben çok istiyordum rahat bi hamilelik geçirdim.Tabiki sol kaburgam ağrı beni mahfetti uyayamadım filan ama hepsi geçti gitti.Baskı bende de oluodu bi anda sancı girip çıkıyordu,artık vücut ağırlaşıyor bebeklerin yeri daralıyor ve baskılar sancılar artıyor.Bundan sonra dinlenme süreci zaten ben çok hareketliydim şimdi keşke biraz daha yavaş yavaş olsaydı herşey hamilelik çok güzel bi zaman dilimi ben doyamadım yeminlen 3.bebeği bile istiyorum ama yine ikiz vs olur diye beklemedeyim🙈🥰En güzel zamanınız şu anda eliniz altındalar sonra doğum olunca o kadar hızlı yaşanıyor ki herşey zamanı @yakalayamıyosunuz