Beyzanurlina Fasulyem22 bayan doktoru vardı ismini hatırlamıyorum ama çok ilgili bı doktor diyodu mesajlasıyolardı cogu zaman dogumuna gelirsek suyu gelmişti sabah yatışını yaptılar açılması yoktu bı kaç saat beklettiler sancısı gelsin die gelmedi suni sancı verdıler gunduz 1 den gece 1 e kadar anca açılması oldu öle doguma aldılar cok sancı cekti ama o sancının içinde yine olsa yine bırmal dogurrum diyodu
Busrakivanc Sinem383838 çok rahattı ben çok memnunum sadece arada çok dik oturunca sırttan ağrı giriyor o kadar oda normal
Kubuuu1 esra1991 benim gördüğüm fiyatlarda 300 ile 800 arası fark ediyor internetten baktığım fiyatlarda
aysemine25 esra1991 benm hastanemde paket fiyat 2300 sezeryan normal epidural fark etmiyo extra uctetlendirmesi yok sezeryan da olsan vuracaklar ne extra anlamyrm zaten
nilly esra1991 epidural den ben yandım eller yanmasın. His kaybı oluştu, ıkınma yapamadım, çocuk kanalda kaldı, epizyo açtılar, karnıma bastılar, kaburgam kırıldı sandım, bi hafta kaburgalarım ağrıdı, 6 ay da belim ağrıdı. Çok kötüydü.😑
Yegino esra1991 benim gittiğim özelde doğum 1700₺ epidural istenirse +750₺ dediler uygun mudur değil midir bilmiyorum tabi ama