tugceaslan Nergis28 Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah 🙏 bir şeyler almaya başladın mı peki yada adı falan hazır mı ☺️
Bdjd Kayraruzgar bende oturamiyorum belim agriyor 17 haftaligiz 6 haftadan beri oturunca belim agriyir illa ya uzanicam yada ayakta
tugceaslan Nergis28 yavaştan alıyorum bende kayınvalidem alt üst 3 tane takım aldı şuan battaniye aldı kendisi de ördü benim annemde battaniye örüyor şuan babynest yaptırdım bende tam takım olarak şimdi takı yastığıyla kapı süsü siparişi verdim onlar hazırlanıyor eksikler çok yavaştan fırsat buldukça almak lazım☺️ Bizimde ismimiz hazır Kuzey olcak oğluşumun adı 💙💙
Ozlembjk Bende ayni hafta ve gundeyim benim bu 3.gebeligim ben hep ilk 4.5 ay kilo veriyorum sonra verdigim kilolari geri aliyorum pek fazla ekstra kilo almamis oluyorum sansimami bilemiyorum yani 😂😂
Nergis28 Ozlembjk Masallah😍hayirli olsun.Aslinda 5ay sonra kilo alman normal benim gibi ilk aylardan almiyosun🤪
Elif_murat Nergis28 bende yiyordun işte, yakınlarım benim kilo takıntımdan illallah etmişti, herkes verirsin korkma diye teselli verdi başta eşim olmak üzere. 32+5 şu anda. Biraz daha takmamaya çalışıyorum
Nergis28 Elif_murat insallah kolay veririz.Aynen benim yakinlarimda ayni seyleri soyluyor.Bakalim hayirlisi insallah
Nergis28 tugceaslan Hayirli ugurlu olsun canim😍.Oglusumun ismi Sinan olucak insallah.Ben Azerbaycanliyim azerice Senan diyoruz.Hayirlisi insallah❤
Cagla22 pPapatya kız nasıl 5 ayda o kadar kilo aldın . Bn 30.haftamdaym 7 kilo tek aldım . Dikkat et hamur işi yeme protein ağırlıklı beslen
tugceaslan Nergis28 ayy ne güzel isim 🥰 yavaştan hazırlıklara başla canım alınacak o kadar çok şey var ki sonradan sıkışma ☺️
Fdle Nergis28 18+3 5 kilo almışım doktorum normal dedi henüz bebeğimin hareketlerini hissedemedim nasipse kızım olucak 2 gündür karın ağrısı oluyor bende sizde de oldu mu
Nergis28 Fdle evet oluyor.Bende ilk gunden agriyo zaten simdide ara sira agriyorum.Ama normal agrilar