Duyguhakan Merhaba kızlar instagramda alyans bebe diye bir site var ve beşikler bebek odaları çok uygunuma geldi ama güvenmedim oradan alışveriş yapan oldu mu acaba
Havvanurerolll Duyguhakan aynen geçenlerde bende görmüştüm aklıma takıldı baya güvenilir mi değil mi diye şuracıkta bekleyeyim bende 😅
Kayraruzgar Duyguhakan geçen biri diyordu çok iyi çok uygun arkadaşımda aldı n11de alyans bebenin satışı var falan diye arama butonundan bi arat istersen çıkar belki forumda.
Duyguhakan Havvanurerolll sanırım onun malzemesi sunta ya o yüzden böyle uygun Bi kaç yıla çürür gider o 😊
sbhtyndk alyans bebeyi bilmem ama ben bebek_odasi_besik (serkan avm ) diye bir instagram sitesinden büyüyen besikli icinde yatak ve cibinlik seti dahil 1500tlye almistm. malzemelerde sunta kullaniliyor. tek problemim lux cibunlik seti istemistim o farkli geldi. diger malzemeler falan normal yani cokta aman aman biseyler beklememk lazm.
Duyguhakan sbhtyndk evet canım galiba buda sunta yapıyor pekte dayanıklı değil suntalar hemen çürüyor
Duyguhakan Kayraruzgar aynen canım alanlar var da çok uygun olunca insan ister istemez tereddüt ediyor
Caglaak Dediginiz sayfayı bilmiyorum ama çocuk gereçleri diye bir sayfa var instagramda birçok üründe indirim yapiyor ben ordan siparis ettim aynısı geldi
Aby34 Alyans bebeyi araştırdım malzemesi sunta eşim de tayinciyiz taşınınca sunta parçalanır tekrar bitişmez çöp olur dedi. Biz de Babyhope marka mdf mobilya sağlam bir büyüyen beşik aldık çok kaliteli ve güzel sandıpı da var ptt avmde şu an indirime girmiş bilginiz olsun. Babyhope maya büyüyen beşik :) nevresimleri cibinlik yatak bize 1380 e mal oldu ama kaliteli sağlam oldu
Duyguhakan Aby34 bizde kiracayız canım pek saglam değil sunta eşinin dediği gibi. Sizlere hayırlı olsun 😊 bende Bi göz atayım orayada teşekkür ederim 🤗