YesimPrvn vuslatim34 allah gönlüne göre versin canım. Allah hepimizin yavrusuna can üflesin, bizlere bağışlasın inşallah
Rzlgln534 vuslatim34 Rabbim en kısa zamanda sevindirsin seni ve senin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesi inşallah 🙏🏻 Rabbim büyük veren de vermeyen de o bilir işini vardır bi hâyır 🙏🏻
Musel vuslatim34 aminnn canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hayırlı müjdeli haberler almamız dileğiyle ♥️
Sinm vuslatim34 canım rabbim senin için sizin için ne zaman hayırlısı ise o zaman sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲
Aleyyynavefa Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli bir evlat versin insAllah yureginin gozunun yasina acisin 💙
Badevehande Amin canım senin gibi bebek isteyen herkese nasip etsin Allahım ablama da versin 3.senesi inşallah onunda olur❤️
Aysll vuslatim34 rabbim sana ve senin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim🤲🏻
gamzosgamzos Her aklıma geldikce evlat sahibi olmak isteyenlere Dua ediyorum beklemenin zorlugunu biliyorum Rabbim nerde anne olmak isteyen ve gercekten sadece istemekle kalmayip gercekten anne olabilecek herkese nasip etsin inşaAllah 🙏