Kubra5847 34 haftalik hamileyim Öncelikle bu ıkı üç gün arasında iç çamaşırımın ıslandığını fark ettim bugün baya bır iç çamaşırım islanmıstı akıntı bildiğimiZ sümük gıbı gelır ama benimki su gibi azar azar geliyor hafiften sancımda var neyapmalıyım?
Mavilianne Kubra5847 Öncelikle telaş yapma canım. Sancıların düzenli mi onu kontrol et. Özele gidiyorsan doktorunu ara. Hastahaneye git bir kontrol etsinler suyunu 🌸
Hazelkrnz Kubra5847 benimde sulu geliyor ama kuruyunca akıntı olduğunu anlıyorum sarı veya beyaz leke bırakıyor.Eger su olduğundan eminseniz gidin doktora.
sevval55 Canım su herkeste birden gelmiyor kesik kesikte gelebiliyor bence hemen doktora git muayene ettir suyunmu gelmis baksınlar
GulinMert Canım benim.bir bilgim yok ancak sancın varsa ve istemsiz çiş yapıyor gibi alıntın varsa suyun geliyor olabilir. Acil e gideni tavsiye ederim sonuçta burada kimse senin durumunu gözüyle görmüyor Sen tedbirini al doktora git Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
NaileK Benimde iç çamaşırım ıslanıyor bazen bakiyrm sarı gibi bazen lekesiz ıslaklık.gunde 3 4 kere degistiryrm.bide hafta ilerledikçe baskı çok oluyor sürekli wc 'ye gidiyorum idrar da kaçıyor galiba doktoruna danış yinede