Ascvk Arkadaşlar genelde 32. haftalardan sonra falan yeri daralacağı için hareketlerinde azalma olur diyorlardı. Bebeğim gece gündüz inanılmaz hareketli geceleri çok çok zor uyuyorum. Ve kaburgalarıma baskısından dolayı doğru düzgün ne nefes alabiliyorum ne yatabiliyorum. Karnımın hali de birbirini tutmuyor bi bakıyorum inanılmaz şişiyor bi bakıyorum iniyor. Karnım bi anda sertleşip kalıyor. Ama hareketleri canımı acıtıyor diyebilirim ağrılarım oluyor ama düzensiz olduğunu düşünüyorum sancı tarzı şeyler olsa dayanamam herhalde. Normal mi bu durumlar ?
Prensesgeliyor Ascvk 34 haftligim ayaklar aşağıda tekmeler aşağıya doğru mesaneye doğru olduğu için baya bı dayanılmaz oluyor
NaileK Ascvk normal canm 35+2 haftadayım 1 2 hafta öncesine karnımdan çıkacak gibi kemiklerimi kıracak gibiydi.bu hafta biraz sakinlesmiti bugün yine çok harektli değişiyor yani
Misskokulumm Ascvk sanki beni tarif etmişsin 34+2 olduk yeri hâlâ çok geniş olsa gerek karnım yuvarlaktan üçgene dönüyo hatta şu an hareketleri acayip canımı yakıyo özellıkle sağ tarafimdaki hareketleri 🤦♀️😣
Ascvk Prensesgeliyor benim baş aşağı döndü 30. Haftalarımda 🤷🏼♀️ Ztn döndüğünden beri tıvaletimi tutamıyorum resmen
sdsd Ascvk benımde aynı,akıntınız ne durumda,sarı-yeşil sulu akıntınız oluyor mu, özellikle ayaga kalktıgımda birden akıyor
Ascvk sdsd sarı yeşil akıntım yok canım normal şeffaf beyaz gibi akıntım oluyor ama çok aşırı yoğun değil
Deletedmom2 sdsd 34+3üm bendede sık sık oluyor akıntı sanki suyum geldi sanıyorum koşuyorum tuvalete 🤦🏻♀️
Bsrnhtn Bende 34 haftalik oldum ayni durumlari bende yaşıyorum cok şükür hersey yolunda dedi doktor🙏😊
Ascvk Deletedmom2 benim o kadar akıntım yok sanırım ya ama çamaşırım sürekli ıslak oluyor sanırım idrarımı kaçırıyorum söyledim doktoruma suyun iyi diyor idrar yada akıntıdır diyor
Ascvk NaileK bazen diyorum çok hareketli olması iyi olduğu anlamına geliyor bazen de bu kadar hareket etmesi bi uyarımı ki diyorum 🤦🏼♀️ Ama gerçekten canımı acıtıyor 🤷🏼♀️
NaileK Ascvk aynen çok hareketli olunca 'nden bu kadar hareketli az hareketli olunca 'nden az diyoruz bir türlü düşünmeden edemiyoruz🤔
Ascvk Misskokulumm benim de öyle sürekli şekil değiştiriyor bi anda top gibi oluyor iki katı büyüyor karnım resmen şaşırıp kalıyorum 🙈
Ascvk NaileK aynen öyle yanımızda olsa bakıp halinden anlamaya çalışırız şuam görmeyince kafamızda binbir soru
Deletedmom2 Misskokulumm bende 34+3üm ara ara alt tarafta özellikle kasığımda sancı oluyor geçiyor gece çok oldu yatakta dönemedim ama uyumuşum sonra sanırım yavaştan zaman yaklaştığı için yalancı Sancılar bunlar
Misskokulumm Deletedmom2 evet haklısın galiba canm yalancı sancidir inşallah Rabbim hayırlı zamanda kucağımiza almayı nasip etsin inşallah