suleural Çarşamba 40 haftalık oluyorum kontrolüm var sancım filan yok acaba doktor suni sancı için yatış verir mi yoksa biraz daha bekler mi hiç belirti olmayınca doğum işleri nasıl oluyor kolay doğum ve açılma için neler yapabilirim?
Gokshe suleural benımde bugun 39+6 dr 41 e kdr beklyoruz suni sancı verıyoruz 41 de dedi bende beklemedeyim🤷🏼♀️
zeynepayt suleural bende carsamba 40 hafta oluyorum hic belirti yok 41 e kadar bekleriz olmazsa suni sancıyla baslatırız dedi
suleural Gokshe yanlış hatırlamıyorsam bana doğuma hazır gel dedi heralde ama o gün çatı muayenesi olduğum için canım acıyordu doktorun söylediklerine tam odaklanamadım
Nesli9415 39+5 bende bekliyorum 40 da suni sancı vereceğim dedi ama ben beklemek istiyorum çünkü hiç açıklık sancı yok :(
Sirincili Ben doktorun dediklerini yaptım yarın muayenem var eğer açılmam varsa sana da uygula derim canım ama herkesin bildiği şeyler zaten canım sıcak suya oturma , squat ilişki pilates topu vs
suleural Sirincili evet internetten araştırdığımda bunları bende okumuştum ama önce doktora danışmak gerekliymiş bir yandan nasıl olsa vakti gelince gelicek diyorum bir yandan da kolaylık sağlamaya çalışıyorum bir haftadır hurma tüketmeye başladım sadece
Sirincili suleural bana zaten doktor önerdi canım hatta perine masajı da yap dedi onu yapamıyorum sadece bunların içinde . Hayırlısı tabi vakti zamanı vardır ama son dönemler yoruyor insanı bir an evvel olsun diyorsun
suleural Sirincili Evet ya biraz öyle oluyor sanki günü geçince bişey olacakmış gibi panik oluyorsun Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻 Bu yöntemleri yavaştan bende deniyim o zaman belki bir katkısı olur