zynpbtl Bebek arabasına karar veremiyoruz. Hafif ve katlanınca küçük olmasını tercih ediyoruz. Tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum.😊🤗
sevmeh zynpbtl joker silver cross jet kompakt mint yeşli arabasını çok beğeniyorum bavul gibi çekiyorsun kapatınca, ben almadım araba elimde yengemin verdiği var o olmazsa direk bundan alırdım aşırı rahat görünüyor bir incele istersen
Enen zynpbtl Bizde Casual Vista aldık pusetinin ayriyetten takılması, hafifliği ve açılıp kapanması çok rahat görünüyor inşallah kullanmaya başlayınca da memnun kalırım 😍
Sweetblonde88 sevmeh aynen katılıyorum çok begeniyorum gidip baktım da aynı zamanda bayagı hafif gercekten. Sadece puset olayını napıcaz ayrı mı alıcaz onunla uyumlu olan puset varmı bilemiyorum
sevmeh Sweetblonde88 bu araba yeni doğduğunda kullanılır mı bilmiyorum hiç yakından bakmadım ama benim kış bebeği olacağı için zaten ilk zamanlar araba kullanmayıp tek puset kullanacağım ayrı aldım. Bunu yaza doğru alsam baya toparlanmış olur rahatlıkla binebilir diye düşündüm açıkcası ama arabam var şuan elimde bakalım tekrar masraf yapar mıyım bilemiyorum ama olmayan için en kullanışlı araba bu model bence 🤗