Ezgi123- Kizlar merhaba ben ezgi. Daha once de bahsetmistim kanda crp, idrarda ve vajinada enfeksiyonum var diye. 21 haftalik hamileyim. Igneler antibiotiklar kullandim fakat azalmiyor. Bugun tahlik sonucum cikti. Lokosit 24, epitel 50 cikti. Doktorum akintim icin alttan pansuman yapacagini soyledi akinti idrara bulastikca devam edecek yoksa temizlememiz lazim pansumanla akintiyi dedi. Basina boyle birsey gelen var mi? Bu kadr yogun enfeksiyona ragmen hamileligini zamaninda tamamlayanlar var mi? Bir de bu pansuman nasil birsey acaba? Simdiden tesekkurler kizlar
Ayselicious Ezgi123- canım bende 32 haftamdayım. 3.kez idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum suda eriyen ilaç ve fitil kullandım her defasında fitile devam bunun yanında kızılcık suyu yaptım kendime çok öneriyorlar 1 haftalık fitilim bitene kadar günde 1 su bardağı içicem inşallah işe yarar sende bir araştır istersen geçmiş olsun 🤲🏻
Fatmanzmgl Ezgi123- hamileliğmi zehir etti su enfeksiyon bnm kullnmdgm ilac antibiyotik fitil kalmdi ama gecmio crp degerm yuksk bnmde düşüyor yükseliyr sürekli doktrum artk kronikleşmiş sendeki dedi bnm Allah korusn gebelgimi bile sonlandirmaya kalktılar kabul etmedik bol bol su ic cnm limonlu su ic bgun dktorum bana sarımsaklı yoğurt ye dedi
Kerem_alyadua Ezgi123- bende mantar akıntısı vardı ebe batikonla temizledi baya iyi gelmişti benm idrarda enfeksiyon cıkmıyor
Hazelkrnz Ezgi123- 2. Üç aylık dönemden beri savaşıyorum mantar ve enfeksiyonla.Fitil,kremler antibiyotik herşeyi denedim olmadı ilerledikçe ilerledi üstüne kum dökmem çıktı .Kum için bol su dedi doktorum sonra 14 tane 12 saat arayla antibiyotik iğne yazdı aksatmadan kullandım geçti 1 hafta sonra tekrarladı şuan 35+2 oldum saldım artık geçmiyor bi türlü yoruldum .Ama erken doğum riskim var 29da başladı yatıyorum arada kalkıyorum yemek yapmaya falan açılmam var 33 haftadan beri senin haftan erken geçmesi lazım bi şekilde 😏
Ezgi123- Ayselicious canim cok tesekkur ederim bende yapayim. Genital pansuman diyince biraz tirstim ama napayim enfeksiyonum bebise zarar vermesindem korkuyorum. Sana da cok gecmis olsun canim cogu bitmis azi kalmis
sdsd Kerem_alyadua benimde idrarda birsey cıkmıyor fakat akıntım sarı-yeşile dönük, ayaga kalkınca birden sulu akıntının geldiğini hissediyorum,4.kez fitil kullanıyorum inşallahh bu son olur da gecer 🙏🏻 32 deyım daha
Fatmanzmgl Ezgi123- bnm 18.hftda kanamyla ortaya ckti o sra kesemde siiznti da var dediler test yapmslrdi hemn özel hastaneye gttk tedavye düştü sonra tekrr ckti suan yuksk ama kontrol altndayim 26.haftmdaym suan çok şükür bugun celeston iğne vuruldum ciğer geliştirici erkn dgum riskine karşı doktrum nolur nolmz desi
Kerem_alyadua sdsd bende 35 haftalık oldum sezeryan olacm için bebeğe bir zararı yok dedi doktr ama norml doğmda nasl olur bilmiyorm canm
Hazelkrnz Ezgi123- Çok zorla geldim bu haftalara ben hastanede serumlar iğnelerle.Bu enfeksiyon ağrı yapıyor ağrı yaptıkça kasılma oluyor buda erken doğuma sebebiyet veriyor o yüzden yinede şükür geldim buralara
Burcuu5 Ezgi123- benimde bi türlü geçmiyor azalıyo ama tekrar yükseliyo benim bekarkende çok cabuk enfeksiyon kaprdım
Ayselicious sdsd sizinle hafta ve günümüz aynı bende normal istiyodum ama bu enfeksiyondan dolayı sezeryan bile kabulüm saldım artık hangisi olursa 🤲🏻
sdsd Ayselicious bende ilk haftalardan bu yana sürekli alıntı ile ugrastım kasıntı yanma , yazın sünnet cocugu givi gezdım artık normal dogumdan sogudum , benım ıcın bir eziyet oldu , korkumda var normal doğumda o yüzden sezaryen ıcın hazırladım kendımı
Meril_Tezel Bende 14. Haftamdayım bende de var :( hepsini okudum yazılanların gerçektrn bir azalıyor bir artıyor bazen hiç yok gibi bazen de çok böyle anlayamadım uroday verdi doktor saşe şeklinde suya karıştırıp içiyorsun içtim 1 paket toz şeklinde birşey ama hala var.. bütün hamilelerin genel sorunu sanırım bol bol su içmek gerek sanırım