Elifimsi Eşim gece böcek ilacı sıktı mutfak tarafına yatak odamızın kapısı kapalıydı ama sıkarken az da olsa kokusunu aldım gecedir bir bogazımda yanma hissi var psikolojik mi acaba bi zararı olur mu yaşayan oldu muuu ☹☹
songulce Elifimsi böcek ilacı kokusunda kaldım ben de canım birkaç defa kısa süreliğine ama bir sorun oluşmadı. Bence sıkma canını bir durum yoktur..
zcolak Elifimsi canım benim eski evimde de sürekli böcek oluyordu yılda bir kez ilaçlamak zorunda kalıyorduk. Sonra yeğenim şu aşağıdaki ilaçtan verdi. Geliş yollarının üzerine sıktık baya kesti yılda bir iki tane belki görüyordum evin içinde. Hem kokusuz bir zararı da yok. Tavsiye ederim kesinlikle https://m.n11.com/bayer-maxforce-hamam-bocegi-jeli-bocek-ilaci-5-gr-kokusuz-P373493339?gclid=CjwKCAjw8NfrBRA7EiwAfiVJpeTwoqDFLO8HmYwUWSkDMZQxpupVjsjh8NBSACzRbRz6FMZvYmv6sBoC9g4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Elifimsi Ayy çok sağol canim olabilir psikolojik etkilenmiş olabilirim ☹ kıbrıstayımm ve burda aşırı böcek kertenkele oluyor evlerin içinde bende çok korkarim mecbur ilaç kullaniyoruz