islermelissa15 Kizlar merhaba yeni uyeyim 3 aydor adet olmuyordum 21.08.19 da kanda bakildi gebelik yok ve tarlusal adet sokturucu yazdi doktorum daha sonra 10 gun kullandim bitti 6 gun bekledim ve adetim gelmedi 04.09.19 tarihinde test yaptim cift cizgi cikonca kan verdim 446 cikti ve bugun gittim ama kese hala gorunmemis size sorum sizce kav haftalik ve kese ne zaman gorunur cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye 😭
Havva23 islermelissa15 merak etmeyin kesenin görünmesi için beta hcg nin 2000leri geçmesi gerekiyor bazen kişiden kişiye değişiyor 4000lerde bile görünmediği oluyor hiç korkmayın
Deletedmom2224 islermelissa15 aslında düzenli artış olup olmamasına bakılması lazımdı siz gidil bi kan testi daha verin isterseniz. Kese için erken olabilir değerinize bağlı
Aliss_36 1 haftalık felandır herhalde benimki 889 çıkmıştı 2 haftalıktı. Kesemde 4. Haftada belli oldu bugünde 6 haftalık oldı ve bugün kalp atışını duyduk.. Her bünye farklıdır sizinki belli geç belli eder kendini ama beta nın durduk yere yükseleceğini sanmıyorum, bi doktora gitseniz en azindan içiniz rahat edeer.
islermelissa15 Biraz olsun rahatladim aslinda 48 saat arayla kan vermek gerekiyormus ama doktorum istemiyor 5 gun once 446 idi bugun gittim kan almadi galiba doktorumu dehistirmem lazim
YgzAlp2536 Hcg 420 fln çıkmıştı devlette bi doktor a gittik orada keseyi göremedi çok erken flan dedi bi kan ver. Kanı verdim ama çok moralim bozulmuştu eşim oturdu teselli etti kan sonucuna beklemeye gerek yok özele gidelim diye. Özele gittik keseyi gördü hemen bilgi verdi gittik snra 7.haftada kalbi atmıyo henüz duyamadık 1 hafta sonra gel dedi gittim 8. Haftaya girerkende kalp atımını duyduk çok şükür inşallah görürsnz keseyi bi hafta geçsin öyle tekrar gidin
TugceCakir YgzAlp2536 bende bugün gittim 7. Haftam kalbini duyamadık diye moralim öyle bozuktu ki bi hafta sonra gel dedi bana da. Yazdıkların inat bana umut oldu. Inşallah benim bebeğimin de haftaya minik kalbini duyarız dua edin ne olur 🤲
Deletedmom2224 islermelissa15 ilkinde oldu diye tekrar olacak diye bir şey yok o konuda riskli denemez ama siz kendiniz yaptırın testi en azından şuan kaç onu öğrenin. Sağlık ocağında bile yapıyorlar
islermelissa15 TugceCakir insallah canim benim allahim evladina uzun guzel omurler versin sag salim kucana alirsin insallah 😉
YgzAlp2536 TugceCakir Bana duyamadım dediğin de içim bi garip oldu ama hiç olmasın sizinki herşey zamanla geçiyor inşallah bu gidişinizde miniğin kalp atışını duyarsınız 🙏❤️
Aliss_36 Balzamin Balzamin herhangi bi tarihten değil kaçıncı hafta olduğu değerlerin yanında yazıyor ona göre hesapladım