Musel Arkadaşlar bugün aşure günü herkese ALLAH ın selamını verin esirgemeyin evinize alışveriş yapın şeker tuz veya başka ihtiyaçlarınız varsa ve en önemlisi bugün musluktan akan sular zemzem suyu kadar şifalıymış boy abdesti alın allahım şifa isteyene şifa versin hastalıklarınız suyla akıp gitsin diye abdest alın boy abdesti ve kuşlara buğday verin hayvanlarıda önemseyin bu mübarek günde rabbim hamile olanlara hayırlı doğumlar bebek isteyenlerede hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip etsin en kısa zamanda ne duanız varsa rabbim kabul eylesin inşallah 🤲🏼 HAYIRLI GÜNLERİNİZ OLSUN ❤️
Ecrinbzkrt Musel amin inş cnm selamınaleyküm rabbım nasıp ederse inş yapıcam sende bızler ıcın bol dua et olurmu bebiş sahıbı olalım rabbım dualarımızı kabul etsın inş🤲🏻
Deletedmom00170 Musel Ellerimi açtım iyi yürekli kadınlara o duyguyu hakedenlere nasip et dedim içısıra bana da dedim Aleykum selam
Musel Ecrinbzkrt aminnn hepimiz birbirimize dua edelim bende bebek için uğraşıyorum allah hepimize nasip etsin inşallah♥️
Musel Cucunyo ne demek canım benim allah hepimizden razı olsun ne duamız varsa cümlemizinkini kabul etsin❤️
Deletedmom00170 Musel amin rabbimiz hayırlı olduğunda zamani geldiğinde gönderecektir istediklerimizi