Ebru_blgc Selam arkadaşlar 29 haftalık hamileyim ve kızımız olacak ama isim hala bulamadık önerdiğiniz anlamlı ve Kuran’da geçen isimler var mı 🤗🤗
Medine_1992 Ebru_blgc canım bizde çok Kararsız kaldık isra düşünüyoruz birde ikra 💕kayle meva bunlarda aklımızda
Ebru_blgc Fadime12 aynen çok kararsız kaldık bir sürü güzel isim var hepsini koymak istiyoruz ama bi karar veremedik 🤗
Medine_1992 Ebru_blgc babasına bu söylediğim isimleri saydım oda direk İsra diyince kıyamadım 💕tabi kesin birsey yok mevada aklımda 😁
[silindi] Kız için Efna ya da Efnan nasıl bir isim sizce ya post altına bende bir soru sıkıştırayım 🙏🏻 Kuranda geçiyor Rahman suresinde okurken bi durdum kaldım bana çok hoş geldi sonra baktım manası -çeşitli güzellikler- imiş 😊 çevrenizde var mı hiç bu isimde tanıdıklarınız
Ebru_blgc [silindi] ben hiç duymadım daha önce bence biraz daha araştırın tabi yine sizin kararınız ☺️ Sare hüma da güzel bi isim bence
Medine_1992 Ebru_blgc kesin karar verdik bugün canım manasıda çok güzel babasıda sevince tamam dedik artık 🌸😊