Gizemcetin94 Merhaba arkadaşlar , bugün şeker yüklemesi yaptırmaya gideceğim sizce yaptırmalımıyım bazıları diyor yaptırma zararlı diye siz yaptırdınız mı
Ozican Gizemcetin94 bende yarın yaptırıcam.Bir doktor arkadaşıma sordum ben bunu zararlı olsa yapılır mı hiç dedi bende yaptırdım dedi ve yaptır mutlaka dedi.Eğer gebelik şekeri çıkarsa bebek in tehlikeli çünkü.
Zisan14 Gizemcetin94 doktorlarımız zararlı olsaydı yaptırmamızı önermezlerdi diye düşünüyorum . Geçen hafta yaptırdım ve pişman da değilim☺️
duygusm Gizemcetin94 Forumda aratırsanız bu konuda bol bol tartışma olduğunu görürsünüz 😊 Benim kararım bunun önemli bir test olduğu ve kafamıza göre doktoru dinlememe hakkımızın olmadığı yönünde. Ben yaptıracağım.
dAkdemir Merhaba, ben yaptırdım ve yaptırılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle ailenizde şeker hastası ya da hamileliğinde şekeri çıkan yakın akrabanız varsa. Ablam ikiz çocuklarına hamileyken şeker çıkmıştı ve doğumuna kadar insülin iğnesi oldu aksi takdirde bebeklere daha da zararlı. Ailenizde şeker hastası yoksa, tatlı komasına girmiyorsanız, kilonuz standart ise ve şüpheniz varsa doktorunuzun yönlendirmesi ile yaptırmamayı da düşünebilirsiniz. Burada fikir almak tabi ki önemli fakat doktorunuz bu konuda daha çok bilgi sahibidir🤗
zcolak Gizemcetin94 doktorun yaptırmanı önerdiyse yaptır bence de canım. Benim doktorum istemiyorum senin için gerek görmüyorum dedi. Bugün açlık tokluk kan şekeri için kan verdim sadece. Onun sonucuna göre değerlendirme yapacak demek ki.