Gnll35 Bebek_ canım bu hamilelik için değil vitamin takviyesi hamileliğimde kullandım 4. Ayda başladım
Ecemsbaby Bebek_ ben de hamileliğimde 3.aydan sonra doktor tavsiyesi ile takviye olarak aldım kullanıyorum😊 öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum
TGamze Bebek_ ben tok karnına alıyordum hamile kalmak istediğimi söylediğimde doktor yazdı folik asit omega 3 içinde hepsi var hamile kaldıktan sonra da 4 ay kullandım umarım güzel haberlerinizi alırız
lleyla4545 Bende hamileliliğim için kullanıyorum vitamin olarak doğumdan sonra da emzirmede de kullanmamı söyledi doktorum
Mehsu Regenesis max hamile kalmaya yardımcı olduğunu ilk defa duydum ben 3. Ayımızdan beri folik asit olarak kullanıyorum
Elifimsi Bende vitamin olarak kullaniyorum fakat hamilelik öncesinde de kullanmami önerdi doktorum kizlar peki mide bulantisi yapiyor mu sizde ben biraktim bulantim var diye :(
Ecemsbaby Elifimsi benim de bulantım var ama ondan mı bilmiyorum aslında kokusuz tatsız birşey ama. ..
Ptrckli Elifimsi bende de bulantı yapıyordu doktorum yemek arasında içmemi tavsiye etti büyük ölçüde azaldı bulantı👍