eknsnsr98 Kızlar bebeğinizi hareketlerini ilk kaçıncı haftada hissetiniz benim ilk hamileliğim hareketlerini ne zaman duyarım çok merak ediyorum 🥰
A_S_K eknsnsr98 17hafta 4 günlüktü bir sabah elimi karnıma koydum küçücük kalp atışı gibi hissetmiştim. Her sabah ondan sonra hissediyordum giderek arttı şimdi 35+2 olduk🙏🏻🥰
ekara eknsnsr98 ben ilk 16. haftada hissettim ama 2-3 günde bir baskın hareketlerini hissediyordum. Ama 24. haftaya kadar süresi var herkesin farklı oluyor
Dabat eknsnsr98 20. Haftamda hissetmiştim sonra giderek şiddeti arttı :) şimdi 34. Haftamdayım hareket etmeyince tedirgin oluyorum 😊
Aturkk eknsnsr98 Ben ilk hamilelikte 17 haftalıktı simdi 2. Hamilelik 20. Haftada hissetmeye basladım😍🥰
eknsnsr98 Aturkk ilk hamileliklerde genelde geç hissediliyor senin tam tersi olmuş ilkini erken ikincisini geç hissetmişsin hareketlerimi
Aturkk eknsnsr98 evet öyle oldu ya bende sasırdım ilk bebegim cok hiperaktif insallah bu akıllı olacak diyorum😂
eknsnsr98 Rbysf ilk hareketleri nasıl oluyor o his yani karnında ne gibi değişiklik oluyor ilk hareketinde
Rbysf eknsnsr98 canim o haftalarda net olarak hissedemiyosun ne oldugunu bi segirme bi hareket lilik oluyor daha net olarak 22 23 haftalarda hissedersin
Betul3535 eknsnsr98 ilk 15 haftalıkken sırtüstü uzanıp elimi onun olduğu yere koyduğumda hissettim seyirme kalp atışı gibi kilo da erken geç hissedilmesine sebep olabiliyormuş
yigitmom_ eknsnsr98 Ilk gebeligim 18+4 iken ilk tekmeyi yedim o gunden sonra hergun duzenli bir sekilde hissediyorum
yigitmom_ eknsnsr98 57 kg ile hamile kaldim 18+4 e kadar bi 4 kilo daha aldim canim pekte zayif sayilmam bence bebekle de alakalı bir durum arkadasimin bebegi 9. Ayina kadar hep bir durgundu pek hareketli degildi
Cagla22 eknsnsr98 kız ne acele daha 10 haftalıksın :) dur 19-20 de anca tam hissedersin . Bn şimdi 30 um uyutmuyor artık o derece . Sabır canm bnm 🙏