ebis Merhba annelerr ve adayları ❤️asagidaki genlerde bozukluk çıktı ama bazı doktorlar pıhtılaşma yok dedi. 2 bebek kaybım var 3.bebegime 7 haftalık hamileyim. Kendi doktorum Oksapar+coraspirin başlattı pıhtılaşma var diye . Tabi kime inancami şaşırdım bu süreçte. Bu genlerde bozukluk olanlar sizler ne durumdasınız. Pıhtılaşma yok denilip iğne ile bebeğini dünyaya getirenler varmı 🙏💕 Mthfr C677T : HOMOZİGOT PAI-1(4G5G): HETEROZIGOT FAKTÖR XIII V34L : HETEROZIGOT
Mstfaslhn1234 ebis benimde 2 düşüğüm oldu biri gelişmediği için aldırdım diğeri ise boş gebelikdi o yüzden aldırdım doktorum bi araştırma yaptır dedi yaptırdım bende de heterızigot taşıyıcılığım varmış onun içinde iğne kullanıyorum bende
ebis Mstfaslhn1234 benimde ilk bebeğim gelişmemişti kafatası kapanmamıştı yaşamla bagdasmiyordu sizinkidemi böyle Bi durumdu
Gecgelen_oglum selam benim de 3.tüp bebek denememde tuttu ancak sonra kaybettik ilk ayın içinde genetik test yaptırdım mthfrA1298C homozigot mutant çıktı diğerleri normaldi buna rağmen Doktorum oksaparı kullandırıyor( bu arada bu seferki 5. Tüp bebek denemem ve şuan 17+3 haftalık hamileyim) riske atmayalım 9 ay boyunca kullan diyor, bence sizin hayli hayli kullanmanız gerek çünkü değerleriniz onu gösteriyor