Susiko İstanbul'da ikamet edenler bebek mobilyalarını nereden aldınız ? Tavsiye edeceğiz mağaza/marka varsa paylaşabilir misiniz ? Alanlar olduysa fotoğraf paylaşabilir mi ?
ipekworld Susiko İstanbul da yaşamıyorum ama ben ikea dan almayı düşünüyorum bebek dolapları çok küçük iki kapaklı ikeadan alıp ilerde büyüdükçe de rahat rahat kullansın diye ordan alıcam istediğim ölçüde alabiliyorum beşiğini de ordan alıcam
Nesliiiiiiiii Susiko Çilek mobilyadan aldık bizde canım bence mobilyası ve boyası olsun kaliteli gerçekten diğer bebek mağazalarında boya bile farkediyordu yani
ozgeya Susiko Biz alalı 1 seneyi geçti,tabi o zaman fiyatlar biraz daha düşüktü. Biz Natura Baby serisini aldık. 3 kapılı gardrop, çamaşırlık ve rafı,yavru yataklı büyüyen beşik ve yatağı,uyku seti,cibinlik 5.500 ödedik.
Nesliiiiiiiii ozgeya gerçekten çok iyiye almışsınız bizde nature serisini 3 kapılı dolap büyüyen beşiği(en büyük ölçüsü) bide yatak sadece 5350 ödedik:))
Ozge3747 Susiko Natura baby modelini aldık. 3 kapılı dolap, raf, şifonyer, en büyük boy büyüyen beşik ve uyku setini peşin 6300 tl ye aldık. Bebeğimin doğmasını bekliyoruz ama eşyalarını falan yerleştiriyorum yavaş yavaş, çok memnunum şimdilik. Kullanışlı, kaliteli ve sağlam olduğunu düşünüyorum. ☺️
Ozge3747 Susiko Rica ederim ne demek ☺️Allah size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ;))
novice_mom Susiko İstanbul Bayrampaşa ‘da akvaryum mobilyacılar çarşısının en üst katı bebek bölümü. Oradaki bir mobilyacıdan Montessori karyola, şifonyer, 3 kapaklı gardrop siparişi verdik toplam 5000₺. Daha yeni verdiğimiz için siparişi 1 ay sonra gelecek. Bu arada bu fiyata iç yatak dahil değil. Onu işbir bebek yatağı almayı düşündüğüm için almadım
ozgeya Nesliiiiiiiii biz aldığımızda henüz dolar fırlamamıştı,kdv indirimi vardı çok iyi.hatta aldıktan 1 ay sonra zam geldi😁 bebeğim iyi bir zamanda doğmuş yoksa batacakmışız😄
Nesliiiiiiiii ozgeya gerçekten çok şanslısınız iyi zamanlama olmuş:)) biz 3 parçaya o fiyatı ödedik uyku setide ayrı aldık yani çilekteki kadında diyor ilk çocuk ikinci düğün resmen😂aynen öle valla dedim