Gamzemre61 MrsClk artık kendimi oyalıyorum ben şarkılarla bir Trabzonlu olarak hareketli Karadeniz müziklerine sardım aklıma getirmemeye uğraşıyorum bulantıları 😅😅 kendi kendime yöntemler bulmaya çabalıyorum komik ama böyle😂😂
Meltemasya2019 MrsClk 8. Haftaya kadar benimde yoktu canım 8. Haftada malesef oldu fazla dillendirme bence 😊😊
Ay-Bek MrsClk canım şanslısın 5 haftalık oldum ve çalışıyorum. Sabah otobüsle işe giderken kendimden geçiyorum çok zor bir durum
Ay-Bek Gamzemre61 bi çare buldun mu bulantıyı geçirecek iyi gelen şeyler var mı ben de öyleyim çok zor
Gamzemre61 Ay-Bek bi çare malesef bulamadım sadece ilaç içiyorum geçirdiği kadar geçiriyo gerisine katlanıyorum mecbur😕
kbrbrhn16 Ay-Bek çubuk kraker doktor önerdi sizinki önerir mi bilemiyorum ve taze zencefil kollayabilirsiniz başka çare bende bulamadım
akrky MrsClk valla bende aynı öyle diyodum benim de 13. Haftada bi başladı şuan 24. haftadayız hala devam ediyor bulantilarim 😔 tabi oyle asiri sekilde yok ama yine de her sabah beni zorluyo 😂
Gamzemre61 Ay-Bek onazyd 8 mg tablet kullanıyorum doktorum önerdi bana hatta bazen çok kötü oluyorum 1 gün hiçbirşey yiyip içemiyorum serum takıyorum kendime toparlıyorum biraz