Hamisbranne_ Sabah uyandığımda afedersiniz lekeleme gördüm iç çamaşırımda. Peçeteyle sildiğimde peçete kirlendi belim aşırı ağrıyor böyle bisey yaşayan var mi acaba kontrolüme var
Ecemsbaby Hamisbranne_ inşallah bir sorun yoktur ama böyle durumlarda doktora gitmelisiniz çok beklemeden 🌸
Meomeo Hamisbranne_ kontrolünüzü beklemeyin bence mutlaka doktora gidin. kanama az da fazla da olsa ihmal etmeye gelmez.
Tazeanne0134 Hamisbranne_ acil bi doktora git kuzum kırmızı bi leke varsa Allah korusun kuzum bebeğine bişe olur
Mucizem_1 Hemen dktra gidin .progestan veya igne yapar .dikkat edin hiç ağır kaldırmayın.insaah geçer.bel agrisi onemli kanama da
Hamisbranne_ Tazeanne0134 hastaneye geldim sabah yatisim yapıldı bebek iyi hareket ediyor kalp atışı da var o şekilde mudahele yapıldı bklm
Meltemasya2019 Hamisbranne_ Doktora görün canım korkma benimde oldu geçiyor dikkat et kendine stres yapma
Rabia5541 Hamisbranne_ Benimde oldu kuzum bol bol dinlenmen gerek ben sadece WC ve yemek için kalktım hep yattım 1 hafta iğne ve fitil vermişti bana progestan strese girme hissediyor bebeğin haberdar et bizi dikkat et 😘
Hamisbranne_ Rabia5541 taburcu oldum kızlar dün akşam . bugün de kendi doktoruma gittik iğne vuruldum progestan gün dr 3 defa çıkardı çok şükür durumumuz iyi 🙏