AmatorAnne Merhabalar, Göbek bağının geç (15 günden sonra) düşmesi anatomik sorunların ya da bağışıklık sistemi sorunlarının belirtisidir yazıyor çok yerde. Biraz kurudu ve inceldi ama 15 güne düşeceğini sanmıyorum. Bugün 13. Gün. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba? Ya da yaşamış olan?
Gizem_miros AmatorAnne benim ilk oglumunki 2 hafta dusmedi ikinci oglum 5ci gun dusurdu duser korkma canim hic ayrilma varmi yoksa hala birmi
Sweetblonde88 AmatorAnne benim oğlumda 10 gün veya 12 gün sonra düştü korkmayın pansuman yapıyor musunuz alkolle falan?
gulsahhzry AmatorAnne benim arkadaşımın bebeğinin 21. Günde düştü. 21 günden sonra düşmeseydi testler yapılacaktı 21 e kadar normal demişti doktoru. Onun da tam 21. Günde düştü hiçbir sıkıntısı da yok merak etmeyin 🙏🏼😊
Gulhanb AmatorAnne benim bebeğimin de 17. Gün düştü. Uykusu nasıl anne sütü alıyo mu bizim başlarda uyandırmasam 5saat uyuyodu sonra 3saatte bir uyandırıp emzirmeye başladım bu düzeni oturunca kısa sürede düştü
AmatorAnne Sweetblonde88 sprey verdi onu sıkıp gazlı bezle de ıslaklığını alıyorum günde bir kere. Henüz banyo da yaptirmadim, temizleme pamuğun ıslatıp siliyorum bebeğimi. Banyodan da çekiniyorum. Sorun olur diye. Ama bu göbek bağı da bir türlü kopmadı :/
Sweetblonde88 AmatorAnne banyo yaptırmamanız iyi enfeksiyon riski oluyor suya değince. Sprey zaten alkol bazlı olması lazım bir kaç güne düşer merak etmeyin geçmiş olsun
yavrukoala13 AmatorAnne var cnm korkma arkadşmn bebeği 17 gnü buldu hatta korktu doktorada götrdü yazık cocugu kandı blmem neydi hırpaladlr ertesi günü düştü😉sıkma kendni elbet düşer
Beyzakvrkk AmatorAnne kuzenimin kızınınki 40.,Gününde düştü canım . Doktorlar normal olduğunu söylediler gül göbek bağı mı ne demişlerdi