zlemYeilyeniceTop Arkadaşım kullanmış çok iyi geldiğini söyledi gerçekten işe yarıyor mu acaba yoksa kişiye özel mi diye merak ediyorum.
CerenVarol zlemYeilyeniceTop ben yaptım normal suratıma böle suruyorum kuruduktan sonrada buraz bekleyıp ılık suyla yıkıyorum cilde de iyi geliyor..
btlgrss zlemYeilyeniceTop bende yaptım gerçekten işe yarıyor ama daha çok göğüs kalkanı kullanın derim onlar gerçekten kurtarıcı
Elabadeninannesi zlemYeilyeniceTop hiçbir işe yaramıyor neler denedim zeytinyağı ayba lashion krem herşeyi denedim en güzeli avent slikon gögüs ucu 49.90tl hem güzel emiyor bebek hem yara geçiyor
zlemYeilyeniceTop btlgrss göğüs Kalkan’ı almamıştı kızım yara olduktan sonra kullandım oda acıttı bu sefer almayı düşünmüyorum doğrusu ama kardeşimin eşi hep onunla emzirdi çok rahat etmiş onun da 2. Bebeği almamış yani çocuğa göre değişiyor sanırım teşekkürler 🙏🙋♀️
ZeynepSadicolu Ben yaptım çok iyi geldi kan akıyordu okadar kötüydü ama sürmeye başlamam al düzeldi ki yıkamanıza gerek yok emzirebiliyorsunuz da
zlemYeilyeniceTop ZeynepSadicolu gerçekten mi çok bende düşünüyorum kadın doğumcu doktorumuz tavsiye etmiş ilk kez duydum onay almak istedim açıkçası teşekkürler 😊
ZeynepSadicolu Bir bardak suyun içine bir ayvanın içindeki çekirdekleri atın ve kaynatın soğuduktan sonra pamuk yardımı ile sürün
ZeynepSadicolu zlemYeilyeniceTop oda olabilir kaynatmadan ama onda birgün beklemek zorundasın biz emen süre bilmek için jöle haline gelmesi gerekiyor ya kaynatıyorduk siz çok kötü durumda değilseniz yatmadan suya koyun sabah jöle haline gelmiş olur zaten sürersiniz
Betl Gulsuyunun içine ayva çekirdeği koyup bir gün beklettim jöle kıvamı oldu onu surunce çok iyi geliyor doğal olduğu içinde yıkama derdi olmuyor.
zlemYeilyeniceTop Betl gerçi Gül suyundan pek emin olamadım nasıl yaptıkları belli değil su en iyisi galiba bebiş ağzına alıcak Gülsuyu’nu emsin istemem