Handan0101 Bebegimin hareketlerini göbek deliğinde hissediyordum artık aşağılarda hissediyorum normal mi aceba karnimda aşağı indi biraz sanki
Mirayemir Handan0101 benimde totosu yukarda basi asagida bazen vajinada hissediyorum hareketleri bazen gogsumun altında bebisler buyudu artik heryerde hareketleri
Smraa Handan0101 normal canım bu haftalardan itibaren onlarda doğuma hazırlıyo kendini bende aşağıda hissediyorum yürürken öyle bi hareket ediyo ki birden çıkıcak zannediyorum 😅😂
BlsnMhmtKvc Handan0101 iniyor ama tam değil normalde dahada inmesi gerekli zaten ama okdr değildir ve sen haftada bir Dr gtmiomusun gidince sor için rahatlasın hemde 😉
Handan0101 Akbasinci peki bebegin hareketlerini de mi aşağıda hissediyosun canım ben öyle hissediyorum
NaileK Bnm kinin kafası aşağıda resmen vajina içinde harket ediyor.ayaklariyla da sağdan soldan yukarıya vuruyor normal cnm dikkat et yinede çok ayakta kalma ben hep yatiyorum😂 35+2
alew Bende bugün 35. haftama girdim. Hareketlerini daha çok karın altında hissediyorum. Karnım daha inmedi. Özellikle yemek sonrası tekmelerini atıyor :)
minigim_35 Benim de çok aşağıda sancım çıkıyor serumlarla önlemeye çalışıyorlar. Ciğer geliştirici iğne de yapıldı 😑
A_S_K Handan0101 Doğum pozisyonunda ise normaldir artık doğuma hazırlık başlıyor :) benim bebeğim makat duruş olduğu için yaşamadım 35+2 :)
A_S_K Handan0101 vurduğu yer hep aşağısıydı kafasını göğüs altımda hissediyorum. Yerini bilince daha kolay oluyor :)
BlsnMhmtKvc Handan0101 normal canım bnm de öle ama ben yukarda da ayaklarinida hissediorm gayet hareketli bı bebeğim var cnku heryerde hissediorm😉
BlsnMhmtKvc Handan0101 olabilir tabi eskisi kadr hareket yok hareketlendimi de sert vuruyor ztn o anlamda demek istedim ama kafana takma gayet normal artık bizde 35+6 yiz😉