Deletedmom0065 Hanimlaar selamm kismetse aralikta dogum. Ama isim konusunu hala çözemedik. Oglumuz olacak inşallah Tuna ismini istiyoruz ama unisex bi isim oldugu icin ben yanina bi isim daha ariyorum.. bulamazsak tunahan olacak galiba "/ şöyle havali uyumlu önerilerinizi bekliyorumm😁.
Deletedmom0065 Aleyyynavefa Tuna Alp çok uzun süre düşündüm 😻 sizce kulaga hoş geliyor mu? Söylemesi zor gibi dil dönmuyor sanki😁
Ekimmeselesi Ahmet Tuna -Berk Tuna- Kayra Tuna - Selim Tuna - Eray Tuna - Erdem Tuna-Muaz Tuna - Eren Tuna -Ömer Tuna
Ekimmeselesi Muaz isminin anlamı 1. Korunan, sığınan. 2. Çok aziz, izzet sahibi, saygı uyandıran, kıymetli, muhterem, sevgili. Muaz b. Cebel, sahabeden.
Serpilsaltikalp Deletedmom0065 soylu ve çöldeki en parlak kum tanesi demekmiş anlamı. Bence anlamı güzel. 2,5 yaşında bir oğlum var. İsmi Ateş. Kardeşini Aren koyacağız. Hem uyumlu hem anlamını beğeniyoruz.
Didi6 Deletedmom0065 Onur diye tanıdığim yok canım, Onurlar nasıldır bilmiyorum ama ismin anlamı güzel. Onurlu birini çağrıştırıyor 😊