Semadefne35 Kızlar şimdi benim 2li tarama testindeki kağıtta 11+6 yazıyodu heçen hafta gitmiştm yani bugn 13. Hafta oluyorum ama doktor bana 11+2 yada 3 demişti adet günümü baz alamıyoruz çünkü geç döllenme oldu. 2li ultrason kağıdında yazana göre bugn 13 haftalığım ama baştan doktorların dediğine göre gdersem 12+1im şimdi hangisine göre gtmeliyim ? 😂
minikkurabiyem2019 Semadefne35 canım gec döllenmede baslarda pek uyumlu olmuyor ama 16 da bn anladım haftamızı 😂
Smraozn12 Semadefne35 bnmde gec dollenme oldgu için haftada hep sıkıntı yaşadım Ultrasona gore hareket ettik zaten ama 2lide yıne 3gün geri gosterdi 🤔16+1im suan bakalım bundan sonra kiloya göre belirleniyor herhalde yalnş da biliyor olabilirim ama.
minikkurabiyem2019 Semadefne35 valla ben 2 li test yaptırmadım canım 🙈 ben burdaki haftama göre gec gidiyordum sonra aymı haftada olmaya basladık cokda degilmiş seninde 1 hafta 😁bi daki dr a bi sor bence
Semadefne35 minikkurabiyem2019 bu benm 2. Gebeliğim kızımda 13. Haftada öğrenmiştim meraktaym o yüzden 😂
Semadefne35 Nurcan6148 bu hafta artık bakalm napcaklar haftam bide şunun için önemli ilk sezeryandım buda sezeryN olcak sezeryandada 1 haftanın bile çocuk için önemi büyük erkenden doğurtsunlar istemiyorm 🤦🏼♀️
Vera18 Benimde aynı şekilde. Adet tarihim 16sı usgye göre 1 hafta geride çıkıyor doktor 27sine aldı her gittiğimde de ona göre hesap yapıyor canım.