Ertugrul44 İyi geceler hamişler. 30 haftalık hamileyim. Bu gün bebek sağ tarafıma toplandı çok ağrı oldu ve sertleştirdi o bölgeyi.. sizce sebebi ne olabilir ve bu durum normal mi ..
PaRsMoMm Ertugrul44 benimde aynı şekilde oluyor ara ara onun dışında da fazla hareketli gibi ☺️ Sizin hareketleri nasıl
minikkurabiyem2019 Ertugrul44 normalmiş canım 30 dan sonra cok oluyo bu hele 2 gün yatamadım ben 35 de nts ye basladık cok sukur sancı felan cıkmadı ama dr dedim uyutmuyo agrıyor dedim yalancı sancılardıe dedi . Cok sık olursa dr una danıs yıne
MinnosAnnis Ertugrul44 bende de bi yere toplanıyor sol yada sağ resmen karnımı yamultuyor biraz yürüyorum karnıma tekrar yayılıyor bunalıyor bebişlerimiz napsınlar 🥰
CerenAkbulut Ertugrul44 bende 30 oldum ve 3 gündür sadece sağ tarafımda ve kasığıma çok baskı yapıyor. Aniden de giren bir sancı var 10 saniye falan sürüyor ama fena yani
duyguozz26 Bende aynıyım ya bekliyim şurda, geceleri toplanıypr benimde gündüz pek problem yokta, gece doğrulup ayakta dikilmeme engel olucak kadar ağrıtıyor 2 3 saat boyunca..
35ilknur35 duyguozz26 aynen canım bana da gece oluyor genelde ama benimki daha 23+3 haftalık seninki kaç haftalık
Ertugrul44 PaRsMoMm benim ki ben aktif olunca gün içinde fazla oynamıyor gece oynuyor.. ama uzanıp dinlendirin günler cok hareketli oluyor 🤗
Nilveannesi10 Valla keşke bebişler sıkılıyor oynuyor hareket ediyor gibi laflar gerçek olsa ama malssef doğum sancısı bu. Kaç kere bu sebepten acile gittim serum ve ilaçlarla onu geçirdiler
Glshuyn Siz hele bide 37 de görün ciddi anlamda sertleşme olup toplanıyor bebiş hareketleri daha çok hissediliyor yürümek yatmak nefes almak herşey zor Yalancı kasılmalar olduğu için böyleymiş Rabbim tüm annelere Sabır versin sağlıklı sıhhatli doğsun bebişlerimiz 😇🙏🏻❤️🌸🤰
OzgeSrc Ertugrul44 Benimde o haftalards oyle oluyordu kafaya taktim dedim kasılmamı acaba ama sukur normalmis hic bisey olmadi doktorumda normal dedi
PaRsMoMm Ertugrul44 aslında bugün benimki de bi tuhaf düne kdr çok hareketliydi bugün bi değişik bi sağa toplanıo bi sola anlamadm
Sinem- Bende 30 haftalık oldum gündüzleri bir yere toplanıyor sanki çıkacak gibi karnımdan öyle oluyo canımı bile yakıyo sonra düzeliyor ama bu ara çok sık olmaya başladı yarın kontrol var sorucam dr bakalım 🙄