Rabia2019 Hazaldalilar ya valla her konuda 😂 biraz soğuk oluyorlar pek arkadaş canlısı değil yani ayrıca hem temizlik konusunda hem de prensip konusunda çok takıntılı oluyorlar biraz da sıkıcı oluyorlar bence 🙄😂 hele benim gibi bi anne hiç yapamaz öyle bir çocukla 😂😂
seymaaygunsafca Rabia2019 tmm cnm gtcem ama kendi kendine akması durdu o yüzden ara ara mi gelir acaba o sızıntı seklinde
Rabia2019 seymaaygunsafca valla hiç bilmiyorum canım ben 38+2 yim ve ilk bebeğim olacak inşallah 🙏🏻 Tecrübesizim yani🤷🏼♀️
Hazaldalilar Rabia2019 beni tanıyan herkes çok cana yakın olduğumu söylüyor bilemedim herkes farklı işte hiç takıntılı değilim temizlik dışında 😃
Haribo42 Rabia2019 ama ben terazileri hiç sevmiyorum o burç aşırı dengesiz bence başak olmadını tercih ederim inan😂😂 başaklarda en sevmediğim eleştiri kabul etmemeleri eleştiriye sinirli tepki vermeleri. Ve en büyüğüde aşırı zor mutlu oluyolar hep mutsuz gibiler neşeli değiller inan o beni en çok yorucak olan şey. Kardeşim annemi bezdirmişti😂 halada aynı:)
Rabia2019 Haribo42 kesinlikle öyleler ya 🤦🏼♀️ Ben terazi burcunu zerre sevmem ama Başak’tan iyidir yine 😂😂 neyse artık ben büyütüp vericem gelinim düşünsün gerisini 😂😂
Haribo42 Hazaldalilar keşke bnm kız kardeşimdede temizlik takıntısı olsa ama hiç yok ev saç dolsa bu ev kirli demez😂
Haribo42 Rabia2019 aynen bnmde gelinim düşünsün😂 ayy ne tuhaf oldum bn kesin gelinimi beğenmem😂😂😂😂😂😂 inş gelinim yengeç olur ben yengeçlerle çok güzel anlaşıyorjm😂
Hazaldalilar @Haribo42 Haribo42 benim temizliğimden takıntıma çok kızıyor çevremdekiler bende o yüzden Başak burcuna takıntılı dendiğini düsünüyorum😂 onun dışında hiçbir sorunum yk ck şükür o yapıyla ilgili bence
Rabia2019 Haribo42 ya biliyor Musun annem de eşim de yengeç ama aşırı farklılar aşırı yani 🙄 ben yengeçlerle hiç anlaşamam aslında, eşimin de gıcık olduğum tarafları var geçen yükselenine baktım ne çıksa beğenirsin Başak 😂😂 sonra dedim heee baştan söylesene 😂
Haribo42 Rabia2019 haha 😂😂😂 ay benm eşimde yengeç😂😂 ve bazen oda çok gıvık kesin yükseleni başakkkk kaynanam kesin kaçta doğurduğunu hatırlamaz😩🤣