Mucizem_hafsa Kızlar 18 haftalık hamileyim şimdi farkettim yüzümde nokta nokta lekeler çıkmış gözümün üstünde de var daha çok çoğalır mı nasıl geçer😑😑
Haribo42 Mucizem_hafsa çoğalabilir :( benm heryerimde yüzüm hariç vücudumun heryerinde ufak ufak benler çıkmış her gün yeni bi yerinde çıkıyo:((((((
gozdeak Mucizem_hafsa benim erkek yüzüm gözüm parlıyo 😂 hiç sivilcem izim yok şey derler ya kız bebek anneden alır güzelliğini ondan sordum
Mucizem_hafsa gozdeak ya normalde cildim o kadar temiz ki daha bugüne kadar birşey sürmedim ilk başta çok parlıyorsun dediler nazar ettiler işte 😂
gozdeak Mucizem_hafsa yüzün yağlandıysa eğer sabun kullan sabunla yıka bide bi tatlı kaşığı şeker iki damla limon karıştır yüzüne sür ben çok yapardım bembeyaz pamuk gibi oluyodu yüzüm
Elif2834 Benimde lekelendi yüzüm göz altı yanaklarda cil gibi lekeler oluştu kızlarda oluyormuş galiba bu sekil
Muneweralp Gerçekteyse öyle oğlumda bir noktam bile yoktu pırıl pırıltı yüzüm şimdi kızımı bekliyoruz yüzümde lekeler oluştu benlerim çoğaldı umarım gebelik sonunda bu lekelerde gider