Aysedgrlikrkmz Doğumum çok güzel geçti bebeğim çok iyi çok şükür ama ben kötüyüm sezertan ağrısı yanma dışında göğsüm taş gibi çok ağır sütüm geldi şükür ama bebeğimi emzirirken sanki dikenli telle boğuyorlar sonrası da taş gibi sert ağrılı bi göğüs oluyor başına gelen var mı ????
Taneminci Aysedgrlikrkmz sağmadın mı belirli aralıklarla sağabilirsin sağmazsan mastit olursun göğsün tıkanır biraz masaj yapsan rahatlatır seni
Aysedgrlikrkmz Taneminci sağmadım ana emziriyorm göğüs pompası filan almadım napmam lazım ki taş gibi sert bebeğim emerken işkence çekiyor gibi oluyorum
Aysedgrlikrkmz Hilal53 yapıyorum canım sürüyorum her emzirmeden sonra ama bi faydasını göremedim TAş gibi sert sütüm de geliyor napacam bilmiyorum
Taneminci Aysedgrlikrkmz bak bebeğin emse bile onu sağman gerekiyor kiralayabilirsen kirala yoksada satın al süt kanalların tıkanırsa sütün gider kuzum 😞 Göğsüne masajda yap
Aysedgrlikrkmz Taneminci yaaaa nerden kiralanır ki o manuel olanlar olur mu göğüs pompası bi de neden böyle oluyor ki acaba çok canım yanıyor
Ekim8 Aysedgrlikrkmz ondan öyle olmuş canım sen makinayla biraz sağ sonra tekrar emzir sürekli o gogusunu
Aysedgrlikrkmz Ekim8 sağıyorum canım ama bit sorcam sağdığım sütü basıl vercem bebeğe sıcaklığı filan nasıl olmalı acaba