Nagis Kızlar biktiniz benden ama Dr degistirdim . konağa geçtim doğum için hastane iyi değil diyorlar delircemmm🤔🤔🤔🤔😥
BetlKurtToker Nagis bende konakta remzi beye gidiyorum ama bende kararsızım adatıp daha çok öneriyorlar 😏
AycanFb Nagis bende konak hastanesine gidiyorum ve arkadaşım orda çalışıyor öyle birşey olsa çoktan söylerdi bana çünkü iyi olmayan doktorları falan söylüyor o yüzden içim rahat ve konak hastanesinde Allah kısmet ederse doğum yapacağım.
Hasgul BetlKurtToker bugün gittim adatıpa erman severe gayet memnun kaldık öneririm filiz dursun da olabilir
BetlKurtToker Hasgul evet filiz hanımı çok duydum ama ileri tarıhe veriyor beklemek istemedim ilerleyen zamanlarda belkı giderim ama insan alışınca doktoru bırakmakta istemiyor 😌
Nagis BetlKurtToker ya sonuçta Dr seni biliyor herşeyin am Dr değiştirince bastan herşeyin tekrr soruyor sorguyo . felan ama canini emant etceksin iyi olsun istyo insan
Nagis AycanFb bende Dr memnun deyldim konaga geçtim komşunun akrabası doğum bölümün de çok sıkıntı çıkıyor Dr iyi ama demiş içime sıkıntı oldu benimde😐
AycanFb Nagis valla canım bi kaç arkadaşım da orda gerçekleştirdi doğumunu hiç bir şikayet duymadım öyle birşey olsa dediğim gibi arkadaşım kesinlikle bana tavsiye etmez git başka yerde yap der yani.
Nagis AycanFb bende ilk defa sedat umura gittim hosuma gitti herşeyi anlatıyor .çocuğu her yerine bakiyo yarim saattir uğraştı çok beğendim onu
AycanFb Nagis bazen başkasına yarayan sana yaramıyor sana yarayan başkasına yaramıyor o yüzden birşey diyemiyorum ki ☺