Mr1517 Tgce61 etsiz evet hatta imkanın varsa kendin evde yap daha sağlıklı etsiz tavsiye ediliyor ben bir iki kere yemiştim
El_mu Ye bacı ye ne olacak Allah için bulgur alt tarafı ama baharatı mideni akşitir belki o ayrı ben cok yedim yiyiyorum da eşimin arkadasının dukkanı var ayda 3-5 defa söyleriz :)
Melekmehmetmadan Tgce61 canım yiye bilirsin bence bizim her çarşamba çiğ köfte gunumuzdur ve artik39 haftamdayim hiç bir şey olmadı bebisye 4.200gr masllah canım ne istiyorsa ye tabi abartma benim doktorum öyle diyor 🤣
Helens Bildiğin markadan alıp yiyebilirsin doktoruma tek sorduğum şey çiğköfteydi :)) komagene marka falan yiyebilirsin dedi
Djmommy Etsiz yiyorum bende arada cok canım cektiginde ama abartmadan. Tatlısesten yiyorum sadece hijyenik geldigi icin. Ama doktorlar ne der bilemem
Toprak34 Tgce61 eger bulgur midene dokunmuyorsa etsiz olandan yenebiliyor diye biliyorum yalniz yaninda verdikleri yesillikleri sen yine elinden bir gecir iyi yikanmis olmasi lazim. Hamilelikte sebze meyve hijyeni cok onemli. 🌸