Bebikom_ Son 1 di yani bgn olmam gerekiyordu olmadım. Ama gogusler acayıp acıyor kasık agrım bir oluyor bir olmuyor. Belimdede agrı var normal adet agrısı yasıyorum gelecegı gun yasıyordum bunları. Bide mide bulantım var koku hassasıyetımı varmı yokmu cozemedım henuz. Suan 1 gun gecıkmem var sizce yarın test yapsammı gece gelmezse ? Cok heycanlıyım cok sabırsızım. Ama ya adetım gelırse cok uzulurum
Bebikom_ Bebikom_ kızlar az once test aldım cift cizgi cıktı. Kan tahlili verdim hemen gidip :))) cok ama cok karısık duygular icindeyim
beyazguvercinim33 Aysunden hepiniz beklediğiniz ne varsa kavuşmanız dileği ile bize de sizler dua edin zor geçiyor gebelik iman ve paranın kimde olduğu belli olmaz Birbirimizin duasına ihtiyacımız var 😓😓
Aysunden Kızlar dün boynum tutuldu bugün ağrıya dayanamayıp dr a gittim iğne yapmam lazım dedi bende gebe olma ihtimalim var dedim 7 gün var regl olmama dedim kan testi yapalım çıkar dedi. Gebe değilim yedim kas gevseticiyi geldim. :/ benden Bu ay sondu artik denemeyeceğim çok yoruldum psikoljik olarak Allahım vermiyorsa vardır bor bildiği zorlamıyorum üzüldüm yine üzüldüm yani
Mece Kızlar ya benim lekelenme çok tuhaf adetime 2 gün kaldı Cumartesi 2 damla geldi pazar hiç gelmedi bugün 2 damla falan geldi şu an gene yok sizce neden öyle oluyor ya kafam karışık ne olur bi fikir verin yaa 🤔😒
__duru34 Rabbim en kısa zaman da hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşAllah🤲 gerçekten çok zor her ay beklemek hep umutla yaşamak😔
M_agayeva Kizlar adetime daha var elimde erken gebelik testi var adete kac gun kala yapsam qarantili olur